Ομογενής από την Ρωσία, σκότωσε με αξίνα πισώπλατα, τον Γιώργο Γρηγοριάδη

«Θόλωσα, τον χτύπησα πισώπλατα», φέρεται να είπε ο 47χρονος δράστης

«Από τον Αύγουστο μου έπαιρναν πράγματα από το σπίτι. Είδα τον Γρηγοριάδη να βγαίνει από το σπίτι μου. Πρέπει να μου έπαιρνε και εκείνος πράγματα» φέρεται να είπε ο 47χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας του επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη.
Ο ίδιος φαίνεται να ομολόγησε πως σκότωσε τον άτυχο άνδρα την περασμένη Παρασκευή μετά από διαπληκτισμό, με ένα γεωργικό εργαλείο, μία αξίνα. «Θόλωσα και τον χτύπησα πισώπλατα με την αξίνα που κράταγα» είπε σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς.

Μπροστά στη δολοφονία του επιχειρηματία και η μητέρα του 47χρονου
Μπροστά στη δολοφονία ήταν και η μητέρα του δράστη η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είπε στον γιο της να πάει το θύμα στο νοσοκομείο και να ειδοποιήσει την αστυνομία. «Αν πάρεις την αστυνομία θα σκοτώσω και εσένα» φέρεται να είπε ο δράστης στην ίδια του την μητέρα.

Το στυγερό έγκλημα φαίνεται να εκτυλίχθηκε έξω από οικία που ανακαίνιζε το θύμα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του δράστη. 
Ο 47χρονος ομογενής από την Ρωσία, μετά την πράξη του, έβαλε το σώμα του θύματος στο ίδιο του το αυτοκίνητο και το πέταξε 1,5 χιλιόμετρο από το Οφρύνιο της Καβάλας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο άτυχος επιχειρηματίας πέθανε από αιμορραγία, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί πως ήταν εν ζωή κατά την μεταφορά του και άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο της εγκατάλειψής του κοντά στο αρδευτικό κανάλι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη