Έρικα Ξηρουχάκη : Εντυπωσιακό άλμα αναβάθμισης της γνωστής υπεύθυνης Δημοσίων σχέσεωνΗ Έρικα Ξηρουχάκη είναι ένα από τα δυνατότερα ονόματα στο χώρο του PR. Έχοντας περάσει σχεδόν τρία χρόνια ως υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ελληνικής θυγατρικής της Eldorado Gold, Ελληνικός Χρυσός, προήχθη σε Διευθύντρια Επικοινωνίας ολόκληρου του ομίλου.

Ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο της επικοινωνίας πίσω στο 2001. Εργάστηκε για μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες, ανάμεσά τους οι Saatchi & Saatchi, McCann-Erickson και Ogilvy, για τις οποίες ανέλαβε σημαντικά projects κι όχι απλώς απέκτησε εμπειρία, αλλά συνεργάστηκε με τεράστιο εύρος επαγγελματιών, όπως αναφέρει το portraits.gr

Πέρασε έντεκα χρόνια στην εταιρεία Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής). Ήταν υπεύθυνη του γραφείου Τύπου ως εκπρόσωπος, ενώ ανέλαβε τη διαχείριση κρίσεων και την εικόνα της επιχείρησης στα μέσα ενημέρωσης.

Από τον Ιούλιο του 2018, ήταν υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της θυγατρικής της Eldorado Gold, Ελληνικός Χρυσός. Το έργο της ήταν δύσκολο, όμως έκανε τη φωνή της να ακουστεί σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές βιομηχανίες. Η προαγωγή της σε Διευθύντρια Επικοινωνίας της Eldorado Gold, αποδεικνύει πως όχι μόνο καταφέρνει να αντεπεξέρχεται σε κάθε είδους πρόκληση, αλλά δεν βάζει «ταβάνι» στους στόχους της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη