Γιατί επισκέφθηκε το Ωραιόκαστρο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς όπου και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις που θα αποθηκεύονται τα εμβόλια για τον κορωνοϊό.
Ο κ. Χαρδαλιάς, είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις όπου βρίσκονται ήδη τα ψυγεία υπερκατάψυξης μέσα στα οποία θα τοποθετηθούν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό και συζήτησε με τους επικεφαλής του Συνεταιρισμού για το μεγάλο έργο logistics που σχεδιάστηκε και θα υλοποιηθεί σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Χαρδαλιάς με στελέχη της Αστυνομίας, ειδικούς, ακόμη και στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, επρόκειτο να επισκεφτεί ανάλογο χώρο φύλαξης των εμβολίων πρώτα στα Ιωάννινα, ακολούθως στη Θεσσαλονίκη και μετά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι επιχείρηση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» έχει ονομαστεί το όλο σχέδιο της κυβέρνησης αναφορικά με τα εμβόλια και ως στόχο έχει, την ασφαλή αποθήκευση και μετακίνηση των εμβολίων στην χώρα.

Την ασφάλεια των εμβολίων και την μεταφορά τους έχουν αναλάβει τα υπουργεία Πολιτικής Προστασίας και Προστασίας του Πολίτη με τη συνδρομή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη