Ζευγάρι λεσβιών, στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Elle

Μοντέλο φωτογραφίζεται με τη σύζυγό της για εξώφυλλο περιοδικού.

Το μοντέλο Αγουένγκ Άντε-Τσουόλ από το Νότιο Σουδάν φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του βρετανικού Elle στο τεύχος του Ιανουαρίου, με τη σύζυγό της, Λέξι.

Το μοντέλο παντρεύτηκε την επιχειρηματία φίλη της στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης, τον περασμένο Ιούλιο. Η Σουδανή Αγουένγκ Άντε-Τσουόλ τα τελευταία χρόνια διαπρέπει στον χώρο του μόντελινγκ με την ιδιαίτερη ομορφιά της και η αγάπη της για την σύζυγό της, Λέξι, έγινε εξώφυλλο περιοδικού και αποτελεί μήνυμα ότι η αγάπη είναι ανιδιοτελής, χωρίς κανόνες και όρια.

Η 22χρονη Αγουένγκ Άντε-Τσουόλ γεννήθηκε σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στην Κένυα αφού οι γονείς της εγκατέλειψαν το Σουδάν κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. Στη συνέχεια, της δόθηκε άσυλο στο Σίδνεϋ το 2006 και σε ηλικία των 18 ετών ανακαλύφθηκε από μία ατζέντισσα σε ένα εστιατόριο των McDonald’s, λέγοντάς της ότι είναι πολύ όμορφη και ότι θα διαπρέψει στον χώρο του μόντελινγκ.




Το μοντέλο αποκάλυψε ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά τον χείμαρρο του μίσους που έλαβε από την κοινότητα του Νότιου Σουδάν αναφορικά με τη σεξουαλικότητά της. «Ακόμα το σκέφτομαι. Παντρευτήκαμε και όλος ο κόσμος, κυριολεκτικά ολόκληρη η κοινότητά μου, ήθελαν να πεθάνω. Ήταν λυπηρό, γιατί ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου και δεν με άφησαν να το απολαύσω.», δήλωσε η Άντε-Τσουόλ.

Την φωτογράφιση για το περιοδικό ανέλαβε το φωτογραφικό δίδυμο των Meinke Klein, οι οποίοι απαθανάτισαν το top model με την σύζυγό της, Λέξι, να δίνουν ένα φιλί στο στόμα. Φορώντας ασορτί πουά Saint Laurent δημιουργίες, οι δυο γυναίκες γιορτάζουν δημόσια τον έρωτά τους.

«Η αγάπη της ζωής μου κι εγώ. Ευχαριστώ όσους ήταν παρόντες σε αυτή την μαγική στιγμή. Πιο σημαντικά όμως, ευχαριστώ την σύζυγό μου που με επέλεξε» δήλωσε η Λέξι στο προφίλ της στο Instagram.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη