Επιτέθηκε με σπαθί σε αντιδήμαρχο, μετά από απειλές στο facebook !!!

Δημότης επιτέθηκε με σπαθί και προσπάθησε να σφάξει  Αντιδήμαρχο στο Λουτράκι.
Οπως έγραψε το πρωί το loutrakiblog.gr ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης στο πάρκο και οι εργασίες κατασκευής του ανοιχτού θεάτρου 810 θέσεων.


Με ανάρτησή του στο facebook ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Παντελέου, έγραψε :
Ενας νεαρός δημότης Λουτρακίου όμως, o οποίος εργάζεται με 8μηνη σύμβαση στο δήμο και μάλιστα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με αντίπαλη παράταξη, σχολίασε κάτω από την εν λόγω ανάρτηση:
"Φτιάξε ένα λάκκο και μπες μέσα Κωστάκη θα φερω το φτυάρι να σε θαψω Κωνσταντίνος Παντελεου ξέρεις ότι είναι πολύ άθλιο αυτό που συμβαίνει με το πάρκο της Δεξαμενής."


Μετά από λίγο ο νεαρός δημότης εμφανίστηκε στο πάρκο με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του αντιδημάρχου.
Κινήθηκε προς το μέρος του να τον χτυπήσει. Εργάτες που βρίσκονταν εκεί, τον απώθησαν ενώ ένας φίλος του αντιδημάρχου τον έσπρωξε και τον πέταξε στο έδαφος.

Εκείνος, μόλις σηκώθηκε, έβγαλε ένα σπαθί που είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος του παντελονιού του και έτρεξε προς το μέρος του αντιδημάρχου με σκοπό να τον σφάξει .
Ολοι πάγωσαν ! 
Φώναζε στον αντιδήμαρχο “ξέρω που μένεις, θα έρθω να σε βρω”, απειλώντας και την οικογένειά του….
Αφού όσοι βρίσκονταν στο σημείο τον ακινητοποίησαν και τον απώθησαν για δεύτερη φορά, προλαβαίνοντας το κακό, ο αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου, σοκαρισμένος, κάλεσε την Αστυνομία.
Ο δημότης συνελήφθη και ο αντιδήμαρχος υπέβαλλε μήνυση. 
Με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κορίνθου αφού σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη