"Κατέρρευσε" η Forthnet- Χωρίς internet και τηλέφωνο χιλιάδες συνδρομητές της

Χωρίς ίντερνετ εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές της Nova Forthnet σε αρκετές περιοχές της χώρας 
- Τι λέει η εταιρεία για το πρόβλημα

Μπλακ άουτ σημειώθηκε στο δίκτυο της Nova Forthnet λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο ίντερνετ.

Χωρίς ίντερνετ έμειναν αρκετές περιοχές της χώρας, τόσο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όσο και σε άλλες πόλεις.

Η Nova Forthnet ενημέρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου «ότι παρουσιάστηκε ταυτόχρονη τομή στο δίκτυο οπτικών ινών της εταιρείας μας, με αποτέλεσμα να υπάρχει προσωρινό τεχνικό πρόβλημα στην περιοχή της Βορείου Ελλάδας και να επηρεάζονται οι υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet. 
Ήδη μετά από τις παρεμβάσεις των τεχνικών μας υπάρχει σταδιακή αποκατάσταση των παραπάνω υπηρεσιών».
Συνδρομητές της Nova Forthnet επισημαίνουν ότι λίγο μετά τις 13.30 η κατάσταση φαίνεται να εξομαλύνεται σταδιακά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εταιρεία καλεί τους συνδρομητές να μην προχωρήσουν σε ενέργειες στον εξοπλισμό τους μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα.

Νωρίτερα υποκατάστημα της Nova Forthnet στη Θεσσαλονίκη, όπου παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα είχε ενημερώσει ότι «υπάρχει διπλή τομή οπτικής ίνας που επηρεάζει όλο το δίκτυο της Forthnet-Νοva και το σύνολο των υπηρεσιών μας σε όλη την Β. Ελλάδα. Τα συνεργεία είναι ήδη είτε εκεί, είτε καθ' οδόν. Αναμένεται άμεση αποκατάσταση εντός ολίγων ωρών».

Δεκάδες ήταν τα μηνύματα χρηστών του Twitter και του Facebook που από το πρωί ανέφεραν προβλήματα στο δίκτυο της Nova Forthnet.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη