The bachelor : Ποια κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη και τα δώρα της παραγωγής

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο τελικός του «Bachelor» στη Μάνη, η οποία αποτελεί τόπο καταγωγής του Παναγιώτη Βασιλάκου. Έπειτα από πολλές ώρες αγωνίας, ο περιζήτητος εργένης ανακοίνωσε ότι η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά είναι η Νικόλ Τσομπανίδου. 
Η Νικόλ είναι 21 ετών και μένει στη Θεσσαλονίκη. Έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική και τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται επαγγελματικά ως μαζορέτα. «Πιστεύω ότι το πιο δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω το παιχνίδι, μόνο η προσωπικότητα μου, πιστεύω ότι αρκεί» είχε υπογραμμίσει η ίδια στο βίντεο της παρουσίασης της.


Πήρε μέρος στο «Bachelor» για να ερωτευτεί και να ζήσει την πιο ρομαντική περιπέτεια της ζωής της. Δηλώνει ζηλιάρα, άκρως ανταγωνιστική και παρορμητική. Δεν την τρομάζει ο ανταγωνισμός, ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις, να διεκδικεί με τον δικό της τρόπο και από την αρχή ήταν αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη. «Είναι κοκκινομάλλα, έχει κάτι ξεχωριστό από τις άλλες, είναι μαζορέτα και έχουμε ένα κοινό: το ποδόσφαιρο» είχε σχολιάσει ο Παναγιώτης όταν την είδε για πρώτη φορά. «Φάνηκε ότι του άρεσα, δάγκωσε και τα χείλη του σε κάποια φάση που μιλούσαμε, όποτε φαντάζομαι ότι αυτό σίγουρα είναι κάτι θετικό» είχε τονίσει 


Το τελευταίο καιρό, ο Παναγιώτης και η Νικόλ είχαν έρθει πολύ κοντά μεταξύ τους. Μάλιστα, στα προηγούμενα επεισόδια, ο γοητευτικός εργένης είχε πάει να γνωρίσει και την οικογένειά της. Kατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, βέβαια, δεν έλειψαν και οι άβολες στιγμές, καθώς ο αδερφός της Νικόλ μπήκε κατευθείαν στο «ψητό», ρωτώντας ευθέως τον Παναγιώτη ποιες είναι οι προθέσεις του, ενώ ο πατέρας της στάθηκε στα φιλιά που αντάλλασσε με τις άλλες κοπέλες μέσα στο παιχνίδι. Τότε ο γοητευτικός εργένης άρχισε να γελάει αμήχανα. 
«Γκαζωμένος ήρθε ο πατέρας της και ο αδερφός της τσαμπουκάς, αν και μικρός ξέρει να μου την λέει» είχε σχολιάσει ο Παναγιώτης.

Ωστόσο, η σχέση του Παναγιώτη και της Νικόλ είχε περάσει από διάφορες φουρτούνες μέχρι να φτάσει στον τελικό του «Bachelor». Μία από αυτές ήταν όταν ο γοητευτικός εργένης κάλεσε στο σπίτι τις καλύτερες φίλες των κοριτσιών, με σκοπό να τις ξαναδούν από κοντά και να συζητήσουν όλα τους τα νέα. Η Νικόλ με το που είδε μπροστά της την κολλητή της, πέταξε από τη χαρά της.
Ο Παναγιώτης, μάλιστα, θέλησε να κάνει ερωτήσεις στην Νατάσα για να μάθει περισσότερα για τη ζωή της παίκτριας του «Bachelor». Τότε η κολλητή της δεν δίστασε να αποκαλύψει στον γοητευτικό εργένη πως στο παρελθόν η Νικόλ είχε απατήσει τον τότε σύντροφό της. Μόλις το έμαθε αυτό, ο Παναγιώτης δεν χάρηκε και ιδιαίτερα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής των ρόδων, η Νικόλ θέλησε να δικαιολογήσει τον εαυτό της στον Παναγιώτη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι που έχω μετανιώσει. Ήταν μια σχέση πολύ πιεστική. Με ζήλευε πάρα πολύ. Το έκανα και την επόμενη μέρα τον χώρισα. Το μετανιώνω. Έπρεπε πρώτα να τον χωρίσω και μετά να το κάνω. Μου αρέσει που ζηλεύεις». Στη συνέχεια, αντάλλαξαν ένα άκρως παθιασμένο φιλί στο στόμα.

«Μαζί σου μπορώ να φτάσω και στην άκρη του κόσμου. Είμαι ερωτευμένη. Όπου και να είμαι μαζί σου, είμαι ευτυχισμένη» είχε παραδεχτεί η Νικόλ σε μία από τις πολλές ρομαντικές στιγμές που είχαν περάσει στη διάρκεια του «Bachelor».








ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη