Συνελήφθη προπονητής, για βιασμό 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας

SHARE:

Ο προπονητής της 11χρονης, τότε, πρωταθλήτριας της ιστιοπλοΐας που κατήγγειλε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου ότι βιάστηκε και το επιβεβαίωσε και η ίδια, μιλάει στο protothema.gr και, μέσα από μια συνέντευξη-«ποταμό» δίνει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων.
Κυνικός και αμετανόητος ο Τριαντάφυλλος Αποστόλου, ο οποίος ζήτησε ο ίδιος να μιλήσει με το όνομα και τη φωτογραφία του, δείχνει μεν να έχει συνειδητοποιήσει ότι κινδυνεύει να πάει για πολλά χρόνια φυλακή, από την άλλη όμως επιχειρεί να «ξεπλύνει» την αδιανόητη πράξη του, ρίχνοντας τις ευθύνες σε ένα ανήλικο παιδί και τη μητέρα της.
Από τη Σάμο, όπου διαμένει πλέον μόνιμα, ο πρώην προπονητής μιλάει για «σχέση» και όχι βιασμό, για προοπτική γάμου και, με εκφράσεις που προκαλούν την κοινή λογική, προσπαθεί να υποστηρίξει ότι η οικογένεια της πρωταθλήτριας τον πλησίασε για τα λεφτά και ότι μέχρι πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση, ήθελε να την παντρευτεί, αλλά τώρα πια δεν τη θέλει. Απίστευτες προκλητικές σκέψεις και κουβέντες από έναν άνθρωπο που για χρόνια προπονούσε παιδιά.


Λίγο μετά τη συνέντευξή του ο Τριαντάφυλλος Αποστόλου συνελήφθη στη Σάμο

Η οικογένεια θα πάει στον εισαγγελέα. Γνωρίζετε ότι είναι σοβαρό;
Ξέρω ότι είναι σοβαρό, αλλά είναι όλο ψευδές. Υπήρχε συναίνεση και με τη μητέρα και με τη μικρή και δεν ήταν ούτε 11 ούτε 12. 

Πόσων ετών ήταν;
Πολύ μεγαλύτερη και πηγαίναμε για γάμο. Αυτά τα ξέρει καλά η κυρία, αλλά δεν τα είπα τότε, γιατί ο άνδρας της θα τη σκότωνε. Αυτό το παιχνίδι ήταν στημένο και το γνώριζε πάρα πολύ καλά η κυρία. Και η μικρή. Και το ήθελε ήταν 15 χρονών. Και ήταν στην επόμενη ομάδα όταν είχε πάει. Ούτε καν στη δικιά μου. Δεν πήγα με κανένα 11χρονο. 

Το κοριτσάκι ήταν πολύ μικρό. Άλλωστε το είπε και η ίδια ότι ήταν μόλις 11 ετών.
Το είπε και η ίδια και εγώ θα την αφήσω να σκεφτεί πάλι, πριν πάει να κάνει την κατάθεση. Θα την αφήσω να το σκεφτεί πάλι, πριν πάει να κάνει την κατάθεση. 

Τι εννοείτε;
Θα την αφήσω να το σκεφτεί. 

Κρύβεστε;
Όχι. Δεν κρύβομαι. Θέλω να πάω και να καταδικαστώ, αλλά να παραδεχτούν ότι όλο έγινε με συναίνεση και δεν ήταν ούτε 11 ούτε 12. 

Πόσων χρόνων ήταν;
Ήταν πολύ μεγαλύτερη. Και θα το δείτε. Ήταν πολύ μεγαλύτερη και πηγαίναμε για γάμο και είχε συμφωνήσει η μητέρα της. Ένα χρόνο ολόκληρο με πιλάτευε. Ένα χρόνο ολόκληρο. Και την έκανε την τούμπα τελευταία στιγμή, όταν κατάλαβε ο άνδρας της, τι συνέβαινε -ο οποίος με αποκαλούσε γιο του και εγώ πατέρα. Μπροστά στους γονείς μου ήμασταν οικογένεια. Και της είχα πει ότι «θέλω να πάρω την κόρη σου» και μου έδινε την άδεια να βγαίνουμε και μαζί. 

Το κορίτσι πώς αντιδρούσε; Μας λέτε ότι σας είχε ερωτευτεί;
«Πάρε με από το σπίτι» μου έλεγε, «να παντρευτούμε, δεν τους αντέχω άλλο. Πάρε με από το σπίτι»…

Αυτά που μας λέτε, τα λέτε με το όνομά σας;
Βεβαίως. Με το πρόσωπό μου και το όνομά μου. 

Το ότι κινδυνεύετε να πάτε φυλακή το γνωρίζετε;
Βεβαίως και το ξέρω. 11 χρονών; Εγώ δεν πήγα με κοπέλα 11 χρονών ούτε 12. Όλα ξεκίνησαν μετά το 2012 και με επιχειρηματολογία της κυρίας της μεγάλης ότι είχα την ιδανική διαφορά ηλικίας εγώ με αυτή. 

Πόσων χρόνων ήσασταν τότε, κ. Αποστόλου;
Δεν το θυμάμαι, αλλά είχαμε 16 χρόνια διαφορά. Την επόμενη χρονιά θα παντρευόμασταν και το ήξεραν και οι δικοί μου. Στα 16 της. Το είχε πάρει απόφαση και το ‘θελε. Καιρό. 

Και τότε πώς έφθασε η υπόθεση στην Αστυνομία; Η μητέρα του κοριτσιού μας είπε ότι είχε κάνει καταγγελία στο τμήμα.
Τότε γιατί δεν με δίωξαν ποινικά στα 18 της; Στα 19 της; Τώρα είναι 21.

Τότε που σας πήγαν στην Αστυνομία, γιατί δεν προχώρησε η υπόθεση; Την απέσυραν την καταγγελία;
Οι ίδιοι. Ναι. Βρε, κάναμε γιορτές μαζί. Στο σπίτι μου ερχόντουσαν. Οι ίδιοι δεν ήθελαν να το κάνουνε. Οι ίδιοι. Έλεγαν στη μάνα μου στο τηλέφωνο, «έχεις χάσει ήδη ένα παιδί σε τροχαίο και δεν θέλω να σου κάψω το άλλο». Αλλά είχε λερωμένη τη φωλιά της. Απλά έκανε τη μεταστροφή, για να μην την σκοτώσει ο άνδρας της. Γιατί, αν μάθαινε ο άνδρας της ότι πίσω από αυτό υπήρχε αυτή… Και τότε εγώ εξαφανίστηκα και το πήρα όλο πάνω μου. Λένε ότι έφυγα νύχτα από την περιοχή, αλλά εγώ δεν έφυγα νύχτα. Ήθελα να του πω την πάσα αλήθεια του ανθρώπου. Ότι φίλε, εγώ δεν είμαι άτιμος και ότι θέλω να πάρω την κόρη σου. 

Το γεγονός ότι το παιδί ήταν ανήλικο, δεν σας προβλημάτιζε;
Όταν έχω τη συγκατάθεσή της… Εσεις την παλαιά εποχή δεν έχετε δει γάμο με κοπέλες που παντρεύονται στα 16 τους; Η γιαγιά μου σε αυτή την ηλικία παντρεύτηκε. Και η ίδια η μητέρα της έχει παντρευτεί σε μικρή ηλικία. 

Το παιδί, πόσα χρόνια το γνωρίζετε;
Εγώ ήμουν στην οικογένεια από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν είχαμε μόνο προπονητικές σχέσεις. Θα τους βάπτιζα το τρίτο τους παιδί. 

Πως γνωριστήκατε;
Από τον Όμιλο. 

Το παιδί ήταν 11 ετών;
Πιο μικρή ήταν. Δέκα…

Και πότε λέτε ότι ξεκίνησε αυτή η «σχέση»;
Μετά το 2012. 

Εσείς την προσεγγίσατε;
Μάνα και κόρη δεν με άφηναν σε χλωρό κλαρί. Τη μάνα άκουγα. Αυτήν εμπιστεύθηκα. 

Γιατί μια μητέρα, όπως λέτε, ήθελε να παντρέψει το παιδί της σε αυτή την ηλικία;
Γιατί είχα λεφτά. Αυτοί χρωστάγανε. Όταν μου έλεγε εμένα «μια χαρά, έχεις το σπίτι σου και θα είναι μια χαρά η κοπελάρα μου». Και «μη φοβάσαι. Το σκέφτηκες; Το ξανασκέφτηκες»; Μου κολλούσε συνέχεια. 

Ποιος;
Η μάνα. Μου κολλούσε συνέχεια να το ξανασκεφτώ να την παντρευτώ. 

Το κορίτσι τι έλεγε; Σας ήθελε;
Σαν παλαβή. Σαν παλαβή. Αυτά έκανε και στον επόμενο προπονητή. Και ερχόταν η μικρή και μου έλεγε: «Δεν φαντάζεσαι, τώρα που ήρθε ο καινούργιος, εσένα δεν σε θέλουνε στο σπίτι». Η γιαγιά με τη μαμά... Και εγώ δεν ήθελα να πάω και να πω στον άνδρα της, που ήταν ο καλύτερος μου φίλος και είναι ακόμα, να του πω. Και έφυγα για να μην του αποκαλύψω την αλήθεια, το τι γινόταν πίσω του. Εγώ ήθελα να την πάρω την κόρη.

Θέλετε ακόμα να την παντρευτείτε;
Μέχρι χθες ναι. Μέχρι να γίνει η καταγγελία, την περίμενα. 

Πήγατε στη Σάμο και την περιμένατε;
Ναι. Δεν είμαι με καμία κοπέλα, γιατί έχω δώσει το λόγο μου εκεί και πίστευα σε αυτό το κορίτσι. Είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο, μου έλεγε η μάνα της. Μου τα έλεγε η μάνα της αυτά και μου έλεγε «σκέψου το σοβαρά» και εγώ γέλαγα. Πως σας φαίνονται αυτά; 

Αδιανόητα.
Και επειδή είναι αδιανόητα, έφυγα από την περιοχή για να αφήσω να λένε ο,τι θέλουνε για να μην χωρίσουνε. Γιατί είναι τίμιος, αλλά οξύθυμος ο σύζυγός της. Θα τη σκότωνε. Θα τη χώριζε. Θα έκανα κακό στο ζευγάρι. 

Δηλαδή μας λέτε ότι ο πατέρας δεν ήξερε τίποτα;
Δεν ήξερε τίποτα και όταν προσπαθούσα στο τέλος, όταν είδα την αλλαγή της μάνας να κάνει βόλτες στον άλλο προπονητή της κόρης τους, είπα «όχι ρε φίλε, δεν το πας καλά. Εδώ έχουμε δώσει λόγο». 

Εσείς λέτε λοιπόν ότι μέχρι τώρα που βρίσκεστε στη Σάμο περιμένατε το κορίτσι.
Μπορεί η μικρή να μου έλεγε, «ξέρεις ρε φίλε, κάπου δεν υπάρχεις...». Σοβαρά μου έλεγε «παντρέψου με, να φύγω από εδώ». Όχι βιασμός. Τι λέτε; Τι λέτε;

Είχατε ολοκληρωμένες σχέσεις με το παιδί;
Βεβαίως. Το παραδέχομαι ότι είχαμε σχέσεις. Τελεσίδικο ήταν ότι θα την πάρω. Τελεσίδικο. Και στη μάνα. Όχι από τη μικρή μόνο. Στη μάνα. Όταν εγώ σε παίρνω σαν μάνα και σου κλαίω στο τηλέφωνο και σου λέω σε παρακαλώ. Και της λέω την αγαπάω και μου λέει «έλα πάρε την από εδώ» και με τη συγκατάθεσή μου και βγαίναμε βόλτες στην παραλία… Και γι' αυτό δεν μου μιλάνε τόσο καιρό. Γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. 

Και τότε πως φθάσατε στην Αστυνομία; Γιατί σας πήγαν στην Αστυνομία;
Έλα ντε. Αυτό μου λέει και η μάνα μου. Βρε ερχόταν στο σπίτι ο πατέρας και έλεγε σας τον έχω πάρει αυτόν. Είναι γιος μου. Τέτοια σχέση είχα. Τον αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο γιατί είναι ντόμπρος, μάγκας και αληθινός. Αυτές είναι (σ.σ. εκτοξεύει ύβρεις για τη μητέρα και το κοριτσάκι). Και γιατί τόσα χρόνια δεν τον βγάζανε στη φόρα; Δεν μπορούσε πρόπερσι; Ενήλικη ήταν; Τώρα που ξύπνησε η Μπεκατώρου; Της το είπε; Να πει όλη την αλήθεια. Όχι να λέει τη μισή. Ναι, τα είχαμε. Αλλά το γούσταρε, της είχα τάξει γάμο, το ήθελε, πετούσε στα σύννεφα. Και η μία και η άλλη και εγώ μαζί. Το εννοούσα. Και δεν εννοούσα να τη βάλω να πλένει σώβρακα. Αλλά θα αναλάμβανα εγώ από εκεί και πέρα την εκπαίδευσή της. Τα πάντα. Και την περίμενα ειλικρινά. Και την οικογένεια αυτή την γούσταρα να γίνω μέλος της. Και αυτό είχαμε πει. Όλο το 2012 με πυροβολούσε. Το καταλαβαίνετε; Και ήταν 13 ετών, δεν ήταν 11. Είδατε μια ανατροπή που σας κάνω τώρα; Γι' αυτό δεν ζήτησα δικηγόρο. Να φάω είκοσι χρόνια φυλακή. Είκοσι χρόνια φυλακή να μου ρίξουν, αλλά να αποδεχτούνε ότι το θέλανε και το ξέρανε. Όχι το ξέρανε το θέλανε. 

Το ότι ίσως πάτε φυλακή το έχετε συνειδητοποιήσει;
Βεβαίως και το έχω συνειδητοποιήσει. Αλλά αφού θέλουνε να με βάλουνε φυλακή να πούνε την αλήθεια. Την αλήθεια να πούνε όχι τη μισή αλήθεια. Πλέον τα λέω όλα ονομαστικά και με το πρόσωπό μου. Να πάω φυλακή. Αλλά να βγούνε και να πούνε την αλήθεια. Εγω ποτέ βιαστής. Αυτή είναι χυδαία γιατί θέλει να κάνει πολιτική καριέρα. Γιατί τα κάνει αυτά; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κάνει αυτά. Ήταν ερωτευμένη. Δεν με άφηνε σε χλωρό κλαρί. Όπου γωνιά, να με στριμώξει παντού. 

Τι είναι αυτά που λέτε;
Να με στριμώξει παντού με κυνήγαγε. Να ρωτήσετε όλους τους συναθλητές της. Να πάρετε τηλέφωνο. Και να σας δώσω και ονόματα. Όλοι το αντιλαμβάνονταν. Και γιαυτό δεν τη στήριξαν. Και είχαμε αδερφική σχέση. Έφθανα σε σημείο να λέω πατέρας μου είναι ο πατέρας της και το εννοούσα. Και όταν έφθανε ο ίδιος σε σημείο να λέει στους γονείς μου, «εγώ σας τον έχω πάρει είναι γιος μου». Δεν ήμουν ο προπονητής. Κ… και βρακί ήμασταν. Παρέα κάναμε ήμασταν φίλοι. Χ…. για τον όμιλο. Και δεν επέστρεψα στον όμιλο να χαιρετήσω ποτέ. Και έφυγα από την περιοχή για να μη μπω στη διαδικασία να πω την αλήθεια, όταν θα με ρωτάγανε.

Ασχολήστε ακόμα με την ιστιοπλοία;
Όχι, κάνω κάτι άλλο. Πως σας φαίνονται αυτά που σας λέω; Σας τα ανέτρεψα; Εσεις θα κάνατε πάσα την κόρη σας σε κάποιον; 

Φυσικά και όχι.
Τα βλεπετε; Το κακό για να γίνει θέλει δύο αγάπη μου… Όχι έναν. Δεν είμαι εγώ ο πρόστυχος.

Κύριε Αποστόλου, ήταν μία ανήλικη. Ένα ανήλικο παιδί. Αυτό δεν το σκεφτήκατε;
Δεν ήταν 11-12. Ναι, ξέρω, συνειδητά να φάω φυλακή γι' αυτό, αλλά να βγει και να πει ότι αυτή μου έκανε την πάσα.
Aναδημοσίευση εικόνας και συνέντευξης, από το prothema.gr

Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

Αγιον Ορος Άγιος Μάμας Άγιος Στυλιανός Αγρίνιο Αδωνις Γεωργιάδης Αθλητικα Αθλητικά Αϊτή Αλγερία Αλόννησος Αμυνα Αμφιλοχία Αμφίπολη αναισθησιολόγος Ανδρέας Μικρούτσικος Ανθή Σαλαγκούδη Αντώνης Κανάκης απαγωγή ΑΠΘ Απόστολος Γκλέτσος ΑΡΗΣ Ασπροβάλτα Αστεία Αττική Αυστραλία Αυτοκινητο Αυτοκίνητο αυτοκτονία Αφγανισταν Αφγανιστάν Αφροδίτη Μπάρμπα Αχαΐα Βαλκάνια Βαρουφάκης Βελβεντό Βέλγιο Βελόπουλος Βέρτης βιτριόλι Βόλος Βουλγαρία Βραζιλία Γαλάζιες Σημαίες Γαλλία Γεωργία Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιώργος Ανατολάκης Γκάλης Γλυκά Νερά Γνώμη Γυναικα δασική πυρκαγιά Δάφνη Δέσποινα Βανδή Δήμητρα Λίανη Δημήτρης Παπαδημούλης Δήμος Αριστοτέλη δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος Διάστημα Διατροφή Διεθνή Δικαιοσύνη δολοφονία Δράμα Εβρος Εγκλημα Έγκλημα Εγνατία Οδός Εκκλησία Εκλογές 2019 Ελενα Παπαρίζου Έλενα Πολυχρονοπούλου Ελενα Ράπτη Ελλαδα Ελλάδα Ελληνικό Ελληνοτουρκικά εμβόλια εμβόλιο ΕΝΦΙΑ εξαφάνιση Εξοδος έξοδος επιδόματα Επιχειρησεις Επιχειρήσεις ΕΠΟ Εργασιακά εργατικό δυστύχημα Ερέτρια ΕΡΤ Εύβοια Εύοσμος Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΦΕΤ εφορία Ζαγοράκης Ζάκυνθος Ζέρβας Ζώδια Ηλεία ΗΠΑ Ηράκλειο Θανάσης Πλεύρης θείος Θερμαϊκός Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη Ιαπωνία ιερέας Ινδία Ιος Ισλαμιστές Ισπανία Ισραήλ Ιταλία Ιωάννα Τούνη Ιωάννινα Καβάλα Καιρός Καλαμαριά καραμπόλα Καρανίκας κάρτα Ελευθερίας κατασκήνωση Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνη καυσωνας καύσωνας Κερατέα Κέρκυρα Κεφαλονιά Κιλκίς Κίνα ΚΙΝΑΛ Κινηματογράφος κινητό κοινωνια Κοινωνία κομμωτής Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κόσμος Κούγιας Κρήτη ΚΤΕΛ Κύπρος Λαμία Λάρισα Λατινοπούλου Λέσβος Λευκορωσία Λιμενικό Σώμα Λίνα Μενδώνη μαγειρική Μαϊάμι Μακεδονία Μάλτα Μαρία Ιωαννίδου Μάρω Βαμβουνάκη Μασούτης ΜΑΤ μέδουσες μερομήνια Μετρό Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μίκης Θεοδωράκης Μίλτος Τεντόγλου Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ιατρόπουλος Μουσική Μπαντέρας Μπέος Μπουτάρης Μύκονος Νατάσα Κουβελά Ναύπακτος Ναυτιλία Νέα Ζηλανδία Νίκαια Νορβηγία Νοσοκομείο Γεννηματάς Ξάνθη ΟΑΣΘ οικοδόμοι Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Όλγα Κεφαλογιάννη Ολλανδία Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπιακοί Αγώνες Ολυμπος Παγκράτι παθολόγος παιδεία Παλλήνη Παναγιώτης Ψωμιάδης Πανελλήνιες Πανόραμα ΠΑΟΚ Πάργα Πάρος Πάτρα Παύλος Πολάκης Περαία Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιφερειακή οδός Πέτρος Φιλιππίδης Πέτσας Πευκοχώρι Πιερία ποδόσφαιρο Πολεμική Αεροπορία πολιτική Πολίχνη πόλο πορείες Πούτιν Πυλαία Πύργος Ηλείας πυρκαγιά Ραφήνα Ρέθυμνο Ρόδος ρομά Ρωσία Σάκης Αρναούτογλου Σαντορίνη σεισμός Σέρρες Σκλαβενίτης Σκόπια Σνικ Σουηδία Σοφία Βόσσου Στάθης Αγγελόπουλος ΣτΕ Στέφανος Ντούσκος συγκεντρώσεις συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σχεσεις Σχέσεις Σώρρας ταξί Ταχιάος Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζόκερ Τζούλια Νόβα Τόλης Βοσκόπουλος Τουρισμος Τουρισμός Τουρκία Τριανδρία Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Τροχαία Τροχαίο Τσίπρας Τσιτσιπάς Υγεία φαγητό φακελάκι Φάνης Χριστοδούλου Φιλίτσα Καλογεράκου Φολέγανδρος Φύση φυσικό αέριο Φωτογραφια Φωτογραφία Φώφη Γεννηματά Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χανιά Χανιώτη Χαρδαλιάς Χρηστικα Χρηστικά Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης ωράριο λειτουργίας Aστυνομικα νεα Aegean Amber allert American Football Ant1 Champions League Don Leon Erdogan facebook fake news Game of chefs Hollywood instagram Internet jewels Lidl Lifestyle lockdown Mad Clip Media missing allert NFL Pfizer Power of Love Quiz sl slideshow super league video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Συνελήφθη προπονητής, για βιασμό 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας
Συνελήφθη προπονητής, για βιασμό 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας
https://1.bp.blogspot.com/-O2gV31hFMe4/YA2XIUCfFlI/AAAAAAADHBs/mydjBNhYltkOwxEhM75OTitm74rg0fmAACLcBGAsYHQ/w640-h360/%25CE%25A3%25CF%2585%25CE%25BD%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25AE%25CF%2586%25CE%25B8%25CE%25B7%2B%25CE%25BF%2B%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25BD%25CE%25B7%25CF%2584%25CE%25AE%25CF%2582%2B%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2585%2B%25CE%25B2%25CE%25AF%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25B5%2B11%25CF%2587%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25BD%25CE%25B7%2B%25CE%25B1%25CE%25B8%25CE%25BB%25CE%25AE%25CF%2584%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2582%2B%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%2590%25CE%25B1%25CF%2582.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-O2gV31hFMe4/YA2XIUCfFlI/AAAAAAADHBs/mydjBNhYltkOwxEhM75OTitm74rg0fmAACLcBGAsYHQ/s72-w640-c-h360/%25CE%25A3%25CF%2585%25CE%25BD%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25AE%25CF%2586%25CE%25B8%25CE%25B7%2B%25CE%25BF%2B%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25BD%25CE%25B7%25CF%2584%25CE%25AE%25CF%2582%2B%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2585%2B%25CE%25B2%25CE%25AF%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25B5%2B11%25CF%2587%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25BD%25CE%25B7%2B%25CE%25B1%25CE%25B8%25CE%25BB%25CE%25AE%25CF%2584%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2582%2B%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%2590%25CE%25B1%25CF%2582.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2021/01/11_24.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2021/01/11_24.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy