Με 14 μαχαιριές έσφαξε την άτυχη 55χρονη, ο μανιακός φονιάς


Με 14 μαχαιριές έσφαξε την άτυχη 55χρονη, ο μανιακός φονιάς
Τον Νορβηγό σύντροφο της 54χρονης που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη με μαχαίρι το πρωί της Κυριακής μέσα στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι στα Μεσκλά του δήμου Πλατανιά, αναζητούν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων ως βασικό ύποπτο. Ο άνδρας με τον οποίο η άτυχη γυναίκα συζούσε τους τελευταίους μήνες, φέρεται να έφυγε με το αυτοκίνητο της που δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Οι αρχές πάντως εκτιμούν ότι βρίσκεται εντός Κρήτης ενώ την ίδια στιγμή οι έρευνες για το προφίλ του φερόμενου ως δράστη, αποκαλύπτουν έναν αδίστακτο άντρα, ο οποίος έχει καταδικαστεί στη χώρα του για ειδεχθείς πράξεις και σύμφωνα με πληροφορίες διώκεται. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 47χρονος επικοινώνησε μέσω εφαρμογής του διαδικτύου με την ανήλικη κόρη του θύματος λέγοντας της: «Σκότωσα τη μητέρα σου».

Την ίδια στιγμή, το πόρισμα του ιατροδικαστή Κρήτης Σταμάτη Μπελιβάνη από την ολοκλήρωση της νεκροψίας νεκροτομής στη σωρό της άτυχης γυναίκας, αργά χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σοκάρει.


Η γυναίκα δολοφονήθηκε βραδινές ώρες της Τετάρτης ή μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης - σύμφωνα με το γαστρικό περιεχόμενο - και αιτία θανάτου είναι η καταπληξία ή σοκ που προήλθε από την απώλεια αίματος.

Έφερε 14 κακώσεις από μαχαίρι

Το θύμα έφερε δεκατέσσερις κακώσεις από νύσσον τέμνων όργανο (μαχαίρι) τραχηλικά, αυχενικά, προσώπου καθώς και μια κάκωση αριστερά μασχαλιαία. Από τις δεκατέσσερις κακώσεις, οι οκτώ ήταν τραύματα - τομής και οι έξι εκδορές, ενώ από τα οκτώ τραύματα - τομής, μόνο μία ήταν θανατηφόρα, στη δεξιά, πλάγια τραχηλική χώρα η οποία επέφερε ρήξη της δεξιάς καρωτίδας με αποτέλεσμα τη μεγάλη απώλεια αίματος και τον θάνατο.


Από την πρώτη στιγμή ο ιατροδικαστής Κρήτης κ. Σταμάτης Μπελιβάνης έκανε λόγω για ανθρωποκτονία καθώς διαπίστωσε ότι το θύμα «έφερε κακώσεις από τέμνων όργανο στην πρόσθια και στις πλάγιες τραχηλικές χώρες».

Ο πρώην σύζυγος: «Δεν ήταν η πρώτη φορά που τσακωνόντουσαν»

Ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε το θύμα, φέρεται να είναι ο πρώην σύζυγος της με τον οποίο είχε αποκτήσει δύο παιδιά και διατηρούσαν άριστες σχέσεις. Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης, όταν μετά από έναν ακόμη καυγά, του τηλεφώνησε λέγοντας του ότι ο σύντροφος της θα τη σκότωνε.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που τσακωνόντουσαν. Με είχε ξαναπάρει τηλέφωνο και παλιότερα. Της είπα ότι δεν μπορώ, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας και επίσης δεν ήξερα καν πώς να έρθω στα Μεσκλά και πού βρίσκεται το σπίτι. Προσπαθήστε να τα βρείτε κι έλα αύριο το πρωί με το αυτοκίνητο» της είπα και έκλεισε το τηλέφωνο, περιέγραψε ο κ. Παπιδάκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη