Κατερίνα Λιόλιου: Ποια είναι η κούκλα Θεσσαλονικιά, σύντροφος πλέον του Πέτρου Κωστόπουλου

Παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας – εκείνος είναι 66 και εκείνη 26 – φαίνεται πως περνούν πολύ όμορφα μαζί, κάτι που δεν το κρύβουν πλέον.

Το νέο hot ζευγάρι στην ελληνική showbiz είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η εκρηκτική τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου.

Οι δυο τους, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας – εκείνος είναι 66 και εκείνη 26 – φαίνεται πως περνούν πολύ όμορφα μαζί, κάτι που δεν το κρύβουν πλέον.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου, μάλιστα, αυτή την περίοδο ζουν τον έρωτά τους στο Ντουμπάι και πρόκειται να περάσουν εκεί την Πρωτοχρονιά, μιας και τα μαγαζιά και τα εστιατόρια είναι ανοιχτά.

Η Κατερίνα Λιόλιου ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της στο τραγούδι. Ασχολείται με τη μουσική από παιδί, σπούδασε στη Φιλοσοφική και έγινε ευρέως γνωστή από το μουσικό ριάλιτι «The Voice». Έχει τραγουδήσει με group στο School Wave Festival μπροστά σε 5.000 θεατές, αλλά το ορόσημο στην πορεία της μέχρι σήμερα ήταν φυσικά η συμμετοχή της στο «Voice» του ΑΝΤ1. Στην audition ερμήνευσε το «Dream on» των Aerosmith ενθουσιάζοντας και τους τέσσερις coaches με την ερμηνεία της. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι μετά το Voice της έχουν κάνει πρόταση για τη Eurovision, αλλά και για ριάλιτι επιβίωσης. Τα φοβήθηκε και τα δύο, αλλά με ένα καλό τραγούδι θα το ξανασκεφτόταν για τη Eurovision!





Με κάποιους φίλους της μουσικούς συμμετείχε στη δημιουργία του συγκροτήματος «Chic ‘n’ Blues». H Κατερίνα Λιόλιου ξεκίνησε τραγουδώντας μπλουζ – ήτοι τραγούδια των Έτα Τζέιμς, Αρίθα Φράνκλιν, κ.α. 
Η Κατερίνα Λιόλιου πάντα δηλώνει ότι έχει αδυναμία στη Δέσποινα Βανδή γιατί την στήριξε πολύ στο Voice, ενώ ο Σάκης Ρουβάς και ο Έλβις της έχουν επηρεάσει μουσικά. Το πρώτο single της Κατερίνας Λιόλιου κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014 με τίτλο «Ήταν Λίγο». Ακολούθησαν το «Μεγάλα Λόγια» που έγινε ραδιοφωνική επιτυχία και συνεργασίες με καταξιωμένους Ελλήνες καλλιτέχνες σε γνωστά βραδινά μαγαζιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη