Θεσσαλονίκη : Εικόνες από το ξέφρενο πάρτυ που διέκοψε η Αστυνομία

Κρυφά πάρτι μέχρι τις πρωινές ώρες με άφθονο αλκοόλ και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας διοργανώνονται το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη σε μισθωμένα σπίτια και βίλες μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Η εορτάζουσα έχει την τιμητική της και δείχνει να το απολαμβάνει. Σβήνει την τούρτα των γενεθλίων της και αμέσως μετά το κέφι φουντώνει για τα καλά. Η μουσική που επιλέγει ο DJ ξεσηκώνει την παρέα, τα ποτήρια με τα ποτά αρχίζουν να αδειάζουν το ένα μετά το άλλο, με ορισμένους να παίρνουν φαγητό από τον μπουφέ και άλλους να καπνίζουν και να κάνουν ναργιλέ.

Κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν φοράει μάσκα, ενώ οι κατάλληλες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των καλεσμένων είναι αδύνατον να τηρηθούν. Τα φιλιά της εορτάζουσας με τους φίλους της που σπεύδουν να της ευχηθούν δίνουν και παίρνουν, στο βίντεο που βλέπουμε.

Οι εικόνες από το ξέφρενο κορωνοπάρτι σε διαμέρισμα που ενοικιάστηκε μέσω Airbnb ανέβηκαν και έκαναν γρήγορα το γύρο του διαδικτύου. Η παρέα των 13 θέλησε να διασκεδάσει όπως τότε που δεν υπήρχε κορωνοϊός, όπως έκανε δηλαδή όλα τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος όμως αυτές οι σκηνές ήταν αδύνατον να περάσουν απαρατήρητες.

Η ένταση της μουσικής και οι φωνές από το διαμέρισμα ξεσήκωσαν τους κατοίκους της περιοχής, με ορισμένους να ειδοποιούν την αστυνομία. Όταν έφτασε στο σημείο το περιπολικό, το πάρτι σταμάτησε με τρόπο επεισοδιακό.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στην 52χρονη μητέρα της 23χρονης αλλά και στον 23χρονο σύντροφό της που οργάνωσαν το πάρτι επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. Οι υπόλοιποι 11 που διασκέδαζαν καλούνται να πληρώσουν από 300 ευρώ.

Το διαμέρισμα που νοικιάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω πλατφόρμας Airbnb, για αρκετή ώρα μετατράπηκε σε club. Οι καλεσμένοι είχαν φτάσει στο διαμέρισμα πριν από τις εννέα το βράδυ όπου ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας με σκοπό να μείνουν εκεί μέχρι και τις πέντε το πρωί της Κυριακής.

Όπως διαπιστώνουν μεσίτες, το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι νοικιάζουν αιφνιδιαστικά μέσω Airbnb ακίνητα, για να κάνουν το πάρτι που είχαν σχεδιάσει από μέρες.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τα κρυφά πάρτι συνεχίζονται και μαζί τα πρόστιμα που το τελευταίο διάστημα διαδέχονται το ένα το άλλο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη