Εκτέλεσε εν ψυχρώ τις δυο αδελφές, που για χρόνια εξέδιδε στην Ελλάδα και πούλαγε τα μωρά τους

Σύμφωνα με την κατάθεσή του δράστη, πήγε στο σπίτι των δύο γυναικών Παραμονή Πρωτοχρονιάς έχοντας και ένα καλάσνικοφ μαζί του. Μόλις του άνοιξαν την πόρτα τις σκότωσε.

«Είχα κυριευτεί από το αίσθημα της ζήλιας», δήλωσε αφοπλιστικά ο 59χρονος από τα Τίρανα, που όπως ομολόγησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δολοφόνησε εν ψυχρώ τις δυο γυναίκες που για χρόνια εξέδιδε στην Ελλάδα και πούλαγε τα μωρά τους. Όπως ισχυρίστηκε, μία από τις δύο αδελφές είχε συνάψει πρόσφατα σχέση με άλλον άντρα.

«Εγώ τις σκότωσα και λυπάμαι για αυτό. Το έκανα για λόγους ζήλιας. Δεν μπορούσα να αντέξω το βάρος της προδοσίας και η τιμή της προδοσίας είναι ο θάνατος».

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τις κινήσεις του 59χρονου λίγο πριν από το αποτρόπαιο έγκλημα παραμονή Πρωτοχρονιάς. Θολωμένος πήγε στο σπίτι των δύο γυναικών έχοντας και ένα καλάσνικοφ μαζί του. Μόλις του άνοιξαν την πόρτα, τις σκότωσε εν ψυχρώ και μάλιστα μπροστά στα μάτια του γιου της μίας.
Τα τελευταία χρόνια η Κριστίνα, η μία από τις δύο αδελφές, προσπαθούσε να κάνει μια νέα αρχή σε μια ήσυχη γειτονιά στην Καβάλα. Μαζί με την αδελφή της, Άννα, φοιτούσε τους τελευταίους μήνες σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας.
Οι γείτονες στην περιοχή που διέμενε η μία από τις δύο γυναίκες που έπεσαν νεκρές από τα πυρά του δράστη είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένοι, καθώς όπως λένε ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα φιλικό και πρόσχαρο.

Ο Διευθυντής σχολείου δεύτερης ευκαιρίας Καβάλας, Στέλιος Τζάμος μίλησε για την γνωριμία με το ένα εκ των θυμάτων :
«Την είχα μαθήτρια 2 χρόνια. Από τον Σεπτέμβριο του 2018, μέχρι τον Ιούνιο. Ήρθε πριν από 2,5 χρόνια μαζί με την αδερφή της την Αντριάννα» σημείωσε και πρόσθεσε πως η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε να βελτιώσει τον γραπτό της λόγο στα ελληνικά, προκειμένου να μείνει μόνιμα στη χώρα μας.
Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε ο κ. Τζάμος, είχε βαπτιστεί Xριστιανή στην Καβάλα.
Το ταξίδι της στα Τίρανα λίγες ημέρες πριν για τις γιορτές, έμελλε να αποβεί μοιραίο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη