Θεσσαλονίκη : Ζητήθηκε από την Δήμητρα Αλεξίου να παραιτηθεί, γιατί εξέφρασε άποψη για το θέμα Μπεκατώρου


Σε μία διαφορετική τοποθέτηση, για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, κατέφυγε μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Δήμητρα Αλεξίου.
Η Δήμητρα Αλεξίου αναρωτήθηκε στα social media πώς γίνεται γυναίκες που σε επαγγελματικά συνέδρια διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με άνδρες συναδέλφους, να καταλήγουν στο ίδιο δωμάτιο χωρίς τη θέλησή τους.
Ανέφερε, μάλιστα, ότι την ενοχλεί «αφάνταστα που μέρος των γυναικών τους βολεύει αποποιούμενες κάθε ευθύνη τους να επιρρίπτουν βιασμούς και πολλά άλλα για να ανέβουν επαγγελματικά».

Τα συγκεκριμένα σχόλια δεν πέρασαν απαρατήρητα από την αυτοδιοικητική συλλογικότητα «Η πόλη Ανάποδα», η οποία με ανακοίνωση της ζητάει την παραίτηση της δημοτικής συμβούλου, η παρουσία της οποίας προσβάλλει το Δημοτικό Συμβούλιο.
Αναλυτικά:
«Μπορεί ολόκληρη η κοινωνία να δείχνει την αλληλεγγύη της στη Σοφία Μπεκατώρου για τον βιασμό που υπέστη, δυστυχώς όμως υπάρχει ακόμα μια θλιβερή μειοψηφία ανθρώπων που υποστηρίζει τον βιαστή. Ενίοτε μάλιστα, δεν διστάζει να ειρωνευτεί το θύμα. Σε αυτή τη μειοψηφία ανήκει και ένα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, η Δήμητρα Αλεξίου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος (είχε εκλεγεί με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί») που στηρίζει τη διοίκηση Ζέρβα.







ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη