"Ο σύντροφός μου είναι με το ίδιο εσώρουχο για μία ολόκληρη εβδομάδα"


H σύντροφος του Φέντε Βαλβέρδε, Μίνα Μπονίνο, μετά τις αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του άσου της Ρεάλ, σοκάρει ξανά σε νέα της συνέντευξη
Η σέξι τηλεπαρουσιάστρια σύντροφος του Ουρουγουανού άσου της Ρεάλ και δηλωμένη οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ, είχε βρεθεί στο προσκήνιο όταν πριν από δύο χρόνια αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της φορά τα ίδια εσώρουχα για μια εβδομάδα.

Όλα ξεκίνησαν από μια selfie που πόσταρε η σέξι παρουσιάστρια στο Instagram, με τον 20χρονο άσο να σχολιάζει από κάτω ότι «πολύ σαπούνι, πολύ σαπούνι, αλλά αυτό το μπλουζάκι δεν το βγάζεις ούτε στον ύπνο». Πάντως, η απάντηση της Μπονίνο ήρθε άμεσα γράφοντας πως «προτιμώ να έχω το ίδιο μπλουζάκι πάνω μου παρά τα ίδια εσώρουχα για μια βδομάδα, όπως εσύ».



Σε πρόσφατη συνέντευξή της ωστόσο συγκλόνισε με τα όσα δήλωσε, αποδεικνύοντας το πόσο ποδοσφαιρόφιλη είναι!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όταν η Ρίβερ Πλέιτ αντιμετώπισε την Μπόκα Τζούνιορς στη Μαδρίτη, στον τελικό του Copa Libertadores το 2018, ταξίδεψα στην ισπανική πρωτεύουσα στην οικονομική θέση. Δεν πήρα καν εισιτήριο επιστροφής επειδή κόστιζε πάρα πολύ. Έφαγα ό, τι ήταν διαθέσιμο. Πήγα στο σούπερ μάρκετ και πήρα ό, τι δείγματα υπήρχαν. Υπήρχε τυρί, σάντουιτς, και οτιδήποτε άλλο χωρίς να πληρώσω. Έμεινα σε έναν ξενώνα τριών ευρώ, μαζί με έναν οπαδό της Ρίβερ και έναν ηλικιωμένο Ρώσο, που δεν κατάλαβαινε την γλώσσα».






ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη