Ανατροπή : Αυτοκτονία η πτώση 24χρονου στρατιώτη στην θάλασσα με ΙΧ αυτοκίνητο

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 20/2, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας από ιδιώτη για την πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στην περιοχή ''ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ'' ν. Κεφαλληνίας.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, ένας ιδιώτης δύτης, καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΛ.ΑΣ. και του ΕΚΑΒ, όπου εντόπισαν το εν λόγω όχημα, καθώς και έναν εγκλωβισμένο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Με τη συνδρομή του πλωτού γερανού των βοηθητικών σκαφών ιχθυοκαλλιέργειας, καθώς και του ιδιώτη δύτη ανασύρθηκε το ανωτέρω όχημα με τον 24χρονο ημεδαπό επιβαίνοντα του, ο οποίος μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Αργοστολίου και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Δήλωση "βόμβα" από τον χαροκαμένο πατέρα του άτυχου Κυριάκου Ευαγγελάτου.



Η οικογένεια του νεαρού καταγγέλλει ότι το παιδί τους δεχόταν bullying κατά τη στρατιωτική του θητεία, την οποία υπηρετούσε στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην αυτοχειρία. Βρισκόταν στην Κεφαλονιά κάνοντας χρήση 7ήμερης άδειας, αλλά την τρίτη ημέρα πήρε το αυτοκίνητό του, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έπεσε στη θάλασσα, απ’ όπου δεν βγήκε ποτέ.

Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος δήλωσε αμέσως μετά την κηδεία του παιδιού του, ότι ο γιός του αυτοκτόνησε, καθώς όπως τόνισε του είχε ασκηθεί έντονη ψυχολογική πίεση στον Στρατό.

Παρακάτω η δήλωσή του :

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη