3.5 εκατομμύρια στοίχημα έβαλε επιχειρηματίας, σε ποδοσφαιρικό αγώνα του NFL


Την Κυριακή (07/02) διεξήχθη ο πιο εμπορικός αγώνας του κόσμου, το διάσημο αμερικανικό Super Bowl, κι ένας μεγιστάνας στις ΗΠΑ στοιχημάτισε εκατομμύρια στη νίκη του αουτσάιντερ.

Η Tampa Bay Buccaneers βρέθηκαν στον τελικό από το… πουθενά, με τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών στο NFL, Τομ Μπρέιντι, να διαψεύδει τους πάντες και στα 43 του χρόνια να καταφέρνει να βρεθεί στο Super Bowl και με νέα ομάδα, μετά τη δυναστεία του με τους Patriots.

Οι Bucs ήταν παρ' όλα αυτά το μεγάλο αουτσάιντερ για τον τίτλο κόντρα στους Kansas City Chiefs του νέου σούπερ σταρ του αθλήματος Kansas City Chiefs, γεγονός όμως που δεν απέτρεψε τον James McIngvale να στοιχηματίσει υπέρ τους. 
Ο γνωστός και ως “Mattress Mack”, είναι ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της χώρας στον τομέα των στρωμάτων και σύμφωνα με το ESPN πόνταρε 3,46 εκατομμύρια δολάρια στο Super Bowl, εναντίον του φαβορί.

O "Mattress Mack" κέρδισε 2,75 εκατομμύρια δολάρια στο Draft Kings Sportsbook αφού οι Tampa Bay Buccaneers κέρδισαν το Super Bowl 55 με σκορ 31-9, έναντι των Chiefs του Κάνσας Σίτι




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη