Εκτέλεση ζεύγους από γείτονα, μετά από καυγά για το χιόνι


Εκτέλεση ζεύγους από γείτονα, μετά από καυγά για το χιόνι
Ένα φρικιαστικό περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε γειτονιά της πόλης Plains Township στη βορειοανατολική Πενσυλβάνια, όταν μια διαμάχη μεταξύ γειτόνων, κατέληξε σε μακελειό και τον θάνατο τριών ανθρώπων.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο τοπικός εισαγγελέας ένας άντρας και η σύζυγός του δέχτηκαν πυροβολισμούς από τον γείτονά τους, έπειτα από «μια διαμάχη για την απομάκρυνση χιονιού μπροστά από τα σπίτια τους», νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Ο δράστης βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες μετά μέσα στο σπίτι του.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή των πυροβολισμών


Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, το ζευγάρι (50 ετών ο άντρας και 48 ετών η γυναίκα) μάλωναν συχνά με τον 47χρονο γείτονά τους το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η κατάσταση επιδεινώθηκε τη Δευτέρα, με αφορμή «την απομάκρυνση χιονιού από την αυλή τους ενός και την τοποθέτηση στην αυλή του άλλου».

Αφού αντάλλαξαν ύβρεις για μερικά δευτερόλεπτα, ο δράστης πήγε στο σπίτι του, επέστρεψε με ένα πιστόλι και πυροβόλησε το ζευγάρι έως ότου το όπλο άδειασε, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά. Στη συνέχεια μπήκε ξανά μέσα και βγήκε με ένα τουφέκι τύπου AR-15, πυροβολώντας εκ νέου τα θύματα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, προσπάθησαν να βοηθήσουν το ζευγάρι και χτυπούσαν την πόρτα του ύποπτου για να τον συλλάβουν, πριν άκουσαν έναν πυροβολισμό και τον βρουν νεκρό κατά την είσοδό τους στο σπίτι. Συνολικά, σημειώθηκαν 15 έως 20 πυροβολισμοί.

Το άτυχο ζευγάρι άφησε πίσω έναν 15χρονο γιο με αυτισμό που τώρα μένει με τον παππού και την γιαγιά του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη