Χάρης Ρώμας : "Ο άνθρωπος αυτός είναι διεστραμμένος"

"Είναι και εγκληματική ενέργεια να έχεις βάλει επιφυλλίδα και λεζάντα από πάνω ότι όλοι αυτοί οι ανώμαλοι θα έχουν το τέλος του δολοφονημένου Νίκου Σεργιανόπουλου", ξεσπά ο Χάρης Ρώμας.

Σχολιάζοντας δημοσίευμα που δείχνει τον ίδιο αγκαλιά με ένα παιδί, ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι «εννοείται ότι όταν είδα το πρωτοσέλιδο, σοκαρίστηκα. Αυτό κράτησε πολύ λίγο, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μου προσάψει κανείς. Ό,τι έχω κάνει ήταν ηθικά και κοινωνικά αποδεκτό. 
Θα ακολουθήσω κάθε νόμιμη διαδικασία. 
Έχω πάρει πάνω από 1000 μηνύματα που μου λένε να μη δίνω σημασία σε αυτόν που τα έγραψε όλα αυτά για εμένα. Το ότι με έμπλεξαν με την παιδοφιλία που συγχέεται με κάποιον άλλον, με κάνει να κινηθώ νομικά. Είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο αυτό που συνέβη.
Το παιδί ήταν το βαφτιστήρι μου.
Είναι εγκληματική ενέργεια αυτό που γίνεται. Η πολιτεία με κάθε τρόπο πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους τη δημοσιογραφία. Οι “Ράδιο Αρβύλα” θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως η αναπαραγωγή αυτού του δημοσιεύματος δεν είναι γραφική. Δεν θα το αποδεχτώ».

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος βγήκε και μίλησε ανοιχτά για το συγκεκριμένο δημοσίευμα εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή του.

Για ακόμη μια φορά κατέστησε σαφές πως το ζήτημα θα πάρει τη νομική οδό, καθώς δεν επιτρέπει σε κανέναν να σπιλώνει το όνομά του.

«Όταν διάβασα αυτό που έγραφε ήταν σαν να ήμουν αρειανός και να έχω κατέβει από τον Πλούτωνα, τόσο καμία σχέση δεν έχω με αυτό. Θα κληθεί να τα αποδείξει αυτά αλλά δε μπορεί γιατί δεν υπάρχει τίποτα… Παριστάνει τον Ρομπεν των Δασών… Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταδικαστεί αλλά μέχρι τότε ‘κονομάει στην πλάτη μου.

Ναι μεν είναι ο τελευταίος των τελευταίων, έτσι μου γράφουν, είναι ο πιο κατάπτυστος που έχει υπάρξει ποτέ αλλά από την άλλη κάτι μένει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα… 
Ο άνθρωπος αυτός είναι διεστραμμένος, αν μπορέσει να βρει κάτι, εγώ θα παραιτηθώ και όλα, και να μπω και φυλακή, αλλά επειδή δεν θα βρει τίποτα και δυστυχώς επειδή δε λειτουργεί τίποτα σωστά, δεν μπορώ να τον κλείσω και εγώ στη φυλακή, γιατί εκεί του πρέπει», είπε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη