Θεσσαλονίκη : Σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό διάσημου καλλιτέχνη της ραπ μουσικής.

Θεσσαλονίκη : Σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό διάσημου καλλιτέχνη  της ραπ μουσικής.
Έρευνα για τον εντοπισμό 24χρονου μουσικού διεξάγει η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. 
Ο 24χρονος, ο οποίος είναι "αστέρας"  στην ραπ μουσική, με ανάρτηση του τα ξημερώματα της Τρίτης, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έχει σβηστεί, είχε δηλώσει την πρόθεση του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 24χρονος δημοσίευσε αργά το βράδυ της Δευτέρας ένα βίντεο διάρκειας 3 λεπτών και 20 δευτερολέπτων στο λογαριασμό του στο Ιnstagram, το οποίο λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης σβήστηκε. Σε αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Δεν θα με ξαναδείτε».   

Όπως εξηγεί, ο λόγος που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του είναι ένα βίντεο με προσωπικές ερωτικές του στιγμές, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.   «Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης γι' αυτό έχω και δικαστήριο. Είχα μπλέξει σε ένα κύκλωμα με αφέντρες. Είναι από χθες είναι στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά τις επόμενες με εκβίαζαν με το βίντεο. Από τότε μου έπαιρναν λεφτά και με απειλούσαν. 
Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξαρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε», ανέφερε.    
Οι γονείς του λείπουν στο εξωτερικό και αύριο αναμένεται η γιαγιά του να προσέλθει σε αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνιση του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη