Θεσσαλονίκη : Σημαντικές αλλαγές στην κομματική οργάνωση της Nέας Δημοκρατίας

Θεσσαλονίκη : Σημαντικές αλλαγές στην κομματική οργάνωση της Nέας Δημοκρατίας

Ανακατατάξεις και αλλαγές είχαμε την εβδομάδα που πέρασε, στην οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος στην Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Δημήτριος Γκολεμής, ορίστηκε Γενικός Συντονιστής των κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Α ́ και Β ́ εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης.
Ο Δημήτριος Γκολέμης γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 1972.
Είναι Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και διευθύνων εταίρος της εταιρίας νομικών.
Από το 1996 έως και σήμερα διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην πόλη των Σερρών με μεγάλο αριθμό συνεργατών δικηγόρων, ενώ από το 2012 διατηρεί δικηγορικό γραφείο και στη Θεσσαλονίκη.

Συμμετείχε ως μέλος στη ΝΟΔΕ Σερρών για πολλά έτη, διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ στο Νομό Σερρών, διετέλεσε πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Σερρών και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το 2016 εξελέγη πρώτος στις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΝΔ.
Είναι πατέρας τριών παιδιών

Ο κ. Γεώργιος – Αλέξανδρος Τσιουπλάκης, ορίστηκε Τομεάρχης - Σύνδεσμος μεταξύ της κεντρικής Γραμματείας Οργανωτικού του Κυβερνώντος κόμματος και των Οργανώσεων στην Α' Εκλογική Περιφέρειας της Θεσσαλονίκης.
Ο 38χρονος Γεώργιος – Αλέξανδρος Τσιουπλάκης έχει σπουδάσει Hotel management  στο Salzburg της Αυστρίας  και διαχειρίζεται γνωστή τουριστική ξενοδοχειακή μονάδα στην Χαλκιδική.
Είναι ​γιος του αείμνηστου Πανεπιστημιακού καθηγητή Κωνσταντίνου Τσιουπλάκη, ιδρυτικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος εξελέγονταν βουλευτής  Χαλκιδικής από το 1974 έως και το 1990, συνεχώς

Ο Γεώργιος – Αλέξανδρος Τσιουπλάκης δραστηριοποιείται όλα αυτά τα χρόνια στα κομματικά δρώμενα της Νέας Δημοκρατίας, με έμφαση στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική, από όπου και κατάγεται.

Σημασιολογικά τώρα, οι νέοι αυτοί διορισμοί ανθρώπων της απολύτου εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη, δείχνουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος της ΝΔ, για την κατάσταση που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη και στην Βόρειο Ελλάδα γενικότερα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας εδραιώσει απόλυτα τον έλεγχο της Κυβέρνησης, προφανώς αποκτά πλέον πλήρη επίγνωση των καταστάσεων και των γεγονότων μέσα στο κόμμα του.

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν πως ο στόχος αυτός θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς ο ίδιος ο Πρωθυπουργός θεωρεί πως ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας, με την επίδραση και την διείσδυση που διαθέτει στην Ελληνική κοινωνία χρόνια τώρα, θα αποτελέσει θεμέλιο λίθο για την νίκη στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, οποιαδήποτε χρονική στιγμή χρειαστεί.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη