Θεσσαλονίκη : Silver Alert για τον "Lamanif"

Σε ένα ατελείωτο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την εξαφάνιση του γνωστού ράπερ Lamαnif. Μετά τις άκαρπες αναζητήσεις του από τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, εκδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (10.02.2021) και silver alert, προκειμένου να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία, έτσι ώστε όποιος γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

Oι στενοί συγγενείς του νεαρού ράπερ Lamanif, από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, ζουν ένα πρωτόγνωρο εφιάλτη, ενώ προσεύχονται το αγαπημένο τους πρόσωπο να είναι καλά στην υγεία του.

Ο 24χρονος που με ένα μήνυμα του στο instagram ανέφερε ότι θέλει να αυτοκτονήσει, καθώς στο διαδίκτυο διέρρευσαν εικόνες από την ερωτική του ζωή, δεν έχει δώσει ούτε ένα ίχνος ζωής τις τελευταίες 35 ώρες.

Η οικογένεια του και οι φίλοι του κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους, ενώ εξαιτίας της σοβαρότητας που έχει πάρει η υπόθεση βγήκε και silver alert με το οποίο γίνονται γνωστά τα στοιχεία του. Τονίζεται μάλιστα ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο!

Ο Lamanif ή Λάμπρος Μανιφάβας όπως είναι το πραγματικό του όνομα ζει μόνος του από το 2018 στην άνω Περαία της Θεσσαλονίκης. Στον πρώτο όροφο του ίδιου οικήματος ζει και η γιαγιά του η οποία δήλωσε της εξαφάνιση του στις αστυνομικές αρχές. Οι γονείς του μένουν στη Γερμανία. Η γιαγιά του ήταν η τελευταία που τον είδε, καθώς όπως, ανέφερε και η ίδια στους αστυνομικούς, έφυγε από το σπίτι στις 19:00 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας προς άγνωστη κατεύθυνση.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη