Θεσσαλονίκη : Τα 40 βίντεο, στο κινητό της "αφέντρας" του νεαρού τραγουδιστή Μανιφάβα

Τα 40 βίντεο στο κινητό της εκρηκτικής ξανθιάς Θεσσαλονικιάς, η σχέση της μιας εβδομάδας με τον Lamanif και ο ρόλος του αντιπάλου τράπερ του 24χρονου, στη διακίνηση του ροζ βίντεο, συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ των ερευνών της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην υπόθεση της τριήμερης εξαφάνισης του Λάμπρου Μανιφάβα.
Η ιστορία, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεδιπλωθεί καθώς η 30χρονη γυναίκα που ο μουσικός έχει κατονομάσει ως «αφέντρα» και συνελήφθη για μικροποσότητα κοκαΐνης, θα κληθεί να δώσει κατάθεση και να απαντήσει σε όλα όσα της προσάπτει ο Lamanif στις 13 σελίδες της μήνυσης που κατέθεσε την Παρασκευή στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Ότι είναι δηλαδή μέλος μιας ομάδας, που τον εκβίαζε απαιτώντας χιλιάδες ευρώ για να μην ανεβάσει στο ίντερνετ ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Από το περιβάλλον της 30χρονης η οποία έχει αφεθεί ελεύθερη και επέστρεψε στο σπίτι της, οι πληροφορίες λένε ότι θα αρνηθεί τα πάντα. Θα υποστηρίξει ότι είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που σπούδασε σε ιδιωτική σχολή και από μικρή ηλικία δούλευε στον ιδιωτικό τομέα. Από διαγνωστικά κέντρα μέχρι υποδοχή σε νυχτερινά καταστήματα. Εκεί, φέρεται να γνώρισε τον περασμένο Φεβρουάριο τον Lamanif και είχαν μια σύντομη σχέση της μιας εβδομάδας.

Η ίδια λέει ότι τον απομάκρυνε όταν κατάλαβε τις προτιμήσεις του, ενώ το μόνο λάθος που παραδέχεται ότι έκανε είναι ότι έστειλε το ροζ βίντεο των 25 δευτερολέπτων σε ένα φίλο της ο οποίος είναι τράπερ και αντίπαλος του 24χρονου στον σκοτεινό χώρο της συγκεκριμένης μουσικής. Στο κινητό της, το οποίο παρέδωσε τους αστυνομικούς υπάρχουν άλλα περίπου 40 βίντεο με τον Lamanif είτε σε ερωτικές στιγμές είτε σε άλλες συναναστροφές τους.

Είναι η 30χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται από τον γνωστό ράπερ lamanif ότι τον εκβίασε με υλικό ακατάλληλου περιεχομένου το οποίο ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα. Τα βίντεο που φέρεται να ανέβασε η λεγόμενη «αφέντρα», έγινε αμέσως viral στο Instagram, με αποτέλεσμα ο ράπερ να πάρει την απόφαση να εξαφανιστεί από προσώπου γης και να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να εντοπιστεί τελικά μετά από μέρες, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
«Αυτό το πενθήμερο – πόσες μέρες ήτανε- ήμουν περιπλανώμενος. Το πού με βρήκανε κτλ το δείξανε. Συγκεκριμένα ακόμα δεν μπορώ να σας πω πού ήμουνα. Το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο οπότε… αυτό. Κάθε μέρα σκεφτόμουνα και ξανασκεφτόμουν και ξανασκεφτόμουν, δεν κατέληγα πουθενά, έκανα κακό στον εαυτό μου είναι η αλήθεια, ήθελα να εξαφανιστώ απ’ όλους και απ’ όλα, δεν σκεφτόμουν πού να πάω, τι να κάνω, σε ποιον να απευθυνθώ. Ήμουν στα χαμένα, τι να σας πω… Σάλταρα. Υπήρχε κενό, χάος.»

Η 30χρονη συνελήφθη χθες στην παραλία της Θεσσαλονίκης και σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία περί ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί επιπλέον, κατέσχεσαν το κινητό της τηλέφωνο αλλά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της, τα οποία θα εξεταστούν, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση του εκβιασμού.

Στις 26 Φεβρουαρίου ο ράπερ κατέθεσε έγκληση σε βάρος της για εκβίαση, παράβαση απορρήτου, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Ακόμα και την μήνυση, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ για να πάω στο αστυνομικό τμήμα και να προβώ σ’ αυτήν την ενέργεια. Παρ’ όλ’ αυτά, ένοιωθα ότι είναι χρέος μου να το κάνω οπότε πίεσα τον εαυτό μου, ενώ δεν βρίσκομαι ακόμα στην ψυχική ηρεμία που θα ήθελα να βρίσκομαι ώστε να πάω να μιλήσω και είμαι αποφασισμένος, ξεκάθαρα, επειδή ξέρω ποιοι ευθύνονται να το πάω ως το τέρμα. Θα επανέλθω δυνατός.»

Ο γνωστός ράπερ πριν από λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν αμέσως μετά τον εντοπισμό του και επέστρεψε στους δικούς του ανθρώπους.

Ο νεαρός μουσικός φέρεται να ανέφερε με κάθε λεπτομέρειες στους αστυνομικούς τα όσο βίωνε τα τελευταία δύο, σχεδόν, χρόνια. Υπήρξαν ζευγάρι για σύντομο χρονικό διάστημα, στο οποίο, όπως εκείνος ισχυρίζεται, θεωρεί ότι εν αγνοία του, εκείνη του χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες. Λίγους μήνες μετά, ξεκίνησε ο εφιάλτης του.

«Το καλοκαίρι του 2020, συναντηθήκαμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η εγκαλουμένη με ρώτησε γιατί την αποφεύγω και μου είπε «Μη με υποτιμάς, έχω δυνατά χαρτικά, έχω βίντεο με εσένα, με προσωπικές στιγμές που σε ξεφτιλίζουν»…»

Σύμφωνα με τον τράπερ, οι απειλές στη συνέχεια ήταν συγκεκριμένες και ο εκβιασμός να της δώσει χρήματα, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει τα βίντεο, ξεκίνησε αμέσως μετά.

«Η συνέχεια δυστυχώς επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους μου. Ενώ ετοιμαζόταν και διαφημιζόταν η κυκλοφορία του πρώτου μου τραγουδιού, η εγκαλούμενη με πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να της καταβάλλω ένα χρηματικό ποσό σε μία εβδομάδα, με την απειλή ότι διαφορετικά θα αναρτήσει το βίντεο.

Εγώ της απάντησα τρομοκρατημένος ότι δεν μπορώ να συγκεντρώσω αυτό το ποσό και της ζήτησα το βίντεο. Μου απάντησε ότι δεν υπάρχει πρόσωπο που δεν έχει συμμορφωθεί, υπονοώντας ότι το ίδιο έχει κάνει και σε άλλους. Τελούσα υπό τον συνεχή φόβο της ανάρτησης του βίντεο, αφού δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στο χρηματικό ποσό.»

Μετά την σύλληψή της η 30χρονη γυναίκα πήγε στον εισαγγελέα και αφ’ ότου ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερη.

Ο κ. Μιχάλης Βέρρος, δικηγόρος της 30χρονης, μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τη θέση της εντολέας του. 

«Σήμερα αυτή η κοπέλα είναι πολύ στεναχωρημένη, κλαίει συνεχώς, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα εκβιασμού, κανένα κύκλωμα με αφέντρες. Είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας, που έκανε ένα ολιγοήμερο δεσμό με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τράβηξαν από κοινού κάποια βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Το βίντεο δεν το ανήρτησε η εντολέας μου. Το προώθησε σε έναν παιδικό της φίλο με εντολή να μη προωθηθεί. Κι έπειτα λειτούργησαν τα γκέτο των τράπερ για λόγους δημοσιότητας και δημοσιεύτηκε από άτομα που δεν γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε που το προωθήσαμε», ανέφερε προσθέτοντας ότι έχει μετανιώσει για την αρχική προώθηση, ξεκαθαρίζοντας ότι «πρέπει να φύγουμε από τους εκβιασμούς και τις αφέντρες».

24ΧΡΟΝΟΣ ΡΑΠΕΡ


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη