Απίθανος παραδοσιακός μπακαλιάρος, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με "σπιτική" γεύση

Απίθανος σπιτικός παραδοσιακός μπακαλιάρος, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, λόγω παράδοσης και στα περισσότερα Ελληνικά σπίτια καταναλώνουμε τον μπακαλιάρο σαν ένα έθιμο της 25ης Μαρτίου, ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Καθώς είναι ένα πιάτο που χρειάζεται αρκετή προετοιμασία, πολλοί προτιμάμε είτε να το δοκιμάσουμε έξω, είτε να το παραγγείλουμε στον χώρο μας.

Καθώς φέτος τα καταστήματα εστίασης παραμένουν κλειστά, πολλοί από μας θα παραγγείλουμε  έτοιμο το πεντανόστιμο αυτό πιάτο, ελπίζοντας βέβαια να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας.

Με μοναδική χρυσαφένια και πεντανόστιμη κρούστα από κουρκούτι και το ελαφρύ τηγάνισμα των φιλέτων μπακαλιάρου να κάνουν τη διαφορά, μαζί με την βελούδινη σκορδαλιά αν το επιθυμούμε, το "Ψητό μ' αλάτι" στην οδό Βούλγαρη 18 φτιάχνει το παραδοσιακό πιάτο με την πατροπαράδοτη συνταγή, μια απόλαυση ποιοτική και προσιτή σε όλους.

Μπορούμε λοιπόν όλοι να γευτούμε το εκλεκτό έδεσμα, με ένα τηλέφωνο στο 2311 262941, είτε την γιορταστική μερα της 25ης Μαρτίου, είτε να το προπαραγγείλετε, ώστε να αποφύγετε τον συνωστισμό της ημέρας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη