Λιανός-Καραλέξη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Λιανός και η εντυπωσιακή σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, καθώς ήρθε στη ζωή το πρώτο τους παιδί. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός το πρωί της Δευτέρας μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera και την εκπομπή που συμμετέχει μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο.

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Βαλέρια. Όπως είπε μάλιστα ο παρουσιαστής δεν βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, αλλά στην Ελλάδα.

Πριν από έναν μήνα άλλωστε είχε γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Λιανός θα λείψει από μερικά επεισόδια του Survivor για να έρθει στην Ελλάδα και τη θέση του θα πάρει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η εγκυμοσύνη που κράτησαν κρυφή
Η είδηση της εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Καραλέξη παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό καθώς το ζευγάρι δεν επιθυμούσε να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή, ωστόσο η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε ανακοινώσει πριν από λίγες εβδομάδες στον αέρα του Happy Day ότι η σύντροφος του Γιώργου Λιανού ήταν πράγματι έγκυος και μάλιστα στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη