Γεννήθηκε ο πλουσιότερος Έλληνας κληρονόμος και θα ονομαστεί Φίλιππος


Το ελληνικό όνομα και το φύλο του μωρού

Έναν χρόνο περίπου μετά τον μεγαλοπρεπή χειμερινό γάμο τους στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας, ο Έλληνας μεγιστάνας, Σταύρος Νιάρχος και η 39χρονη σύζυγός του, Ντάσα Ζούκοβα έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Όπως αποκάλυψε το ρωσικό Marie Claire, το ζευγάρι απέκτησε αγοράκι που θα πάρει το όνομα Φίλιππος, προς τιμήν του πατέρα του Σταύρου.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για τον Σταύρο Νιάρχο και το τρίτο για την Ντάσα Ζούκοβα, η οποία έχει ακόμα μία κόρη, την Λία και έναν γιο, τον Άαρον Αλεξάντερ με τον πρώην σύζυγό της, Ρόμαν Αμπράμοβιτς με τον οποίο χώρισε φιλικά το 2017.

Θυμίζουμε πως ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2019 στο Παρίσι.

Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος επέλεξαν να κάνουν το γάμο και το πάρτι τους σε ένα μέρος -καταφύγιο, από αδιάκριτα μάτια, στο περίφημο ξενοδοχείο Kulm Hotel στο Σεν Μόριτζ που ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου. Στη τελετή μεταξύ άλλων βρέθηκαν ως καλεσμένοι, η οικογένεια David Beckham, η Gwyneth Paltrow και η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Diane von Furstenberg.

Με ένα συγκλονιστικό νυφικό φτιαγμένο από τον Βαλεντίνο, εντελώς κλειστό, από κρεμ μετάξι και με μια εντυπωσιακή κάπα και κεντήματα από μαργαριτάρια στα μανίκια, η Ντάσα Ζούκοβα, έκλεψε όλα τα βλέμματα. Εμφανίστηκε απλή και κομψή με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά και φυσικό μακιγιάζ. Ο Σταύρος Νιάρχος φορούσε ένα μπλε σκούρο κοστούμι και παπιγιόν. Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος του γάμου και του πάρτι ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια στερλίνες.



Το κρυφό ειδύλλιο

Το ειδύλλιο που δεν περίμενε κανένας, έσκασε σαν βόμβα στους κοσμικούς κύκλους της Νέας Υόρκης πριν τρία χρόνια. Λέγεται μάλιστα ότι το "προξενιό" το έκανε η αδερφή του Σταύρου Νιάρχου και φίλη της Ζούκοβα, Ευγενία Νιάρχου που ήξερε ότι ο αγαπημένος της αδερφός έχει τελειώσει οριστικά με την Τζέσικα Χαρτ.

Είναι γνωστό ότι η Ντάσα δε θέλει να βγάζει στη "φόρα" λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής και ακόμα και στα γκαλά όπως αυτό του ΜΕΤ έφταναν χωριστά. Τελικά, ο νεαρός κληρονόμος της αυτοκρατορίας Νιάρχου έκλεψε την καρδιά της όμορφης Ρωσίδας.


Ντάσα Ζούκοβα: Ποια είναι η κυρία Σταύρου Νιάρχου

Η Ντάσα τα κατάφερε και αυτή τη φορά με ένα γάμο που δεν είχε διαρρεύσει παρά μόνο πριν από λίγες ημέρες. Πολλοί θυμήθηκαν ότι κράτησε κρυφό και τον γάμο της με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς για τα έξι από τα δέκα χρόνια που διήρκεσε. Ο γάμος της με τον Αμπράμοβιτς έγινε γνωστός μόνο μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal το 2015.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη