Κρατούμενος στην φυλακή, ενας απο τους γνωστότερους τραμπούκους-εισβολείς στο Καπιτώλιο της Ουάσιγκτον


Ο Richard Barnett, ο άντρας από το Αρκάνσας, κατηγορούμενος ότι εισέβαλε στο γραφείο της Nancy Pelosi και έκλεψε το ταχυδρομείο της κατά τη διάρκεια των ταραχών στις 6 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο, "εξερράγη" από οργή κατά τη διάρκεια διαδικτυακής ακροαματικής διαδικασίας την Πέμπτη, φωνάζοντας στον δικαστή και στους δικούς του δικηγόρους.
Δεν είναι «δίκαιο» φώναζε, ότι είναι ακόμα στη φυλακή εβδομάδες μετά τη σύλληψή του.
Μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες από την επίθεση στο Καπιτώλιο, ο κ. Barnett, 60 ετών, φωτογραφήθηκε στις 6 Ιανουαρίου με τα πόδια του πάνω σε ένα γραφείο, στο γραφείο της κυρίας Pelosi με ένα πιστόλι αναισθητοποίησης να κρέμεται από τη ζώνη του.

Από τη στιγμή που τέθηκε υπό κράτηση, διεξάγει μια συνεχή - και μέχρι στιγμής ανεπιτυχή - προσπάθεια να απελευθερωθεί από το δεσμά και έχασε την υπομονή του με τη διαδικασία, σε μια κατά τα άλλα ακρόαση ρουτίνας, μπροστά στον δικαστή Christopher Cooper του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Ουάσιγκτον. 
Εμφανιζόμενος σε βίντεο από τη φυλακή, ο κ. Barnett ξέσπασε με θυμό αφού ο δικαστής Cooper έθεσε νέα ημερομηνία στην υπόθεσή του, για μια μέρα του Μαΐου, φωνάζοντας ότι δεν ήθελε να παραμείνει πίσω από τα κάγκελα για «άλλον ένα  μήνα».







ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη