Ερχεται Ανοιξιάτικος... χιονιάς !!!


Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα το Σαββατοκύριακο με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες βροχοπτώσεις αλλά και τα χιόνια σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Η επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το Σάββατο και από τα βορειοδυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας με κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις.
Νοσοκόμα είχε προβλήματα στην όρασή της μετά τον εμβολιασμό στο Βέλγιο

Την Κυριακή αναμένονται χιόνια στη βόρεια Ελλάδα, στην ανατολική και δυτική Μακεδονία, ωστόσο θα υπάρξει και θερμή εισβολή, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει αισθητά σε Δυτική, νότια Ελλάδα και Βόρεια Κρήτη.

Στη Βόρεια Κρήτη η θερμοκρασία τη Δευτέρα αναμένεται να φτάσει ακόμη και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές, καταιγίδες και τοπικές μπόρες για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, κυρίως για το Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, ενώ διαφορετικό θα είναι το σκηνικό στη νότια Ελλάδα και την Κρήτη, που αναμένεται να ανέβει η θερμοκρασία.

Ωστόσο, από τη Δευτέρα έρχεται και πάλι… χειμώνας με βροχές, καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά και πτώση της θερμοκρασίας.

Από την Τετάρτη, 24 Μαρτίου, αναμένεται νέα ψυχρή εισβολή που θα δώσει χιόνια και σε πεδινές περιοχές, συνοδευόμενα από ισχυρούς ανέμους και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη