"Ροζ" διαμέρισμα αναστατώνει πολυκατοικία

Μπαίνουν - βγαίνουν πελάτες ολημερίς και ολονυχτίς εν μέσω πανδημίας - Καταγγελία απελπισμένων ενοίκων ακόμη και για… ουρά έξω από την πολυκατοικία 


Ροζ… διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλου φαίνεται να έχει αναστατώσει τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες, εν μέσω μάλιστα καραντίνας, τους ενοίκους ολόκληρης πολυκατοικίας. Πρόκειται για διαμέρισμα, που νοικιάζεται μέσω γνωστής πλατφόρμας ενοικίασης καταλυμάτων, το οποίο φαίνεται να έχει μετατραπεί σε «εφιάλτη» για οικογενειάρχες, που διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία.

Σύμφωνα με καταγγελίες ενοίκων, το διαμέρισμα ενοικιάζεται κατά καιρούς για να φιλοξενεί γυναίκες, που προσφέρουν ερωτική συντροφιά. Στην πολυκατοικία υπάρχει… κινητικότητα πελατών όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και τις αντίστοιχες κοινής ησυχίας. «Ακούμε τακούνια, θόρυβο, κάποιες φορές φωνές, άνδρες μπαίνουν και βγαίνουν διαρκώς στην πολυκατοικία. Μόνο από τις 5:30 έως τις 6:30 το πρωί κάνουν… διάλειμμα», αναφέρει ένοικος της πολυκατοικίας που έχει χάσει τον ύπνο του από τη φασαρία στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο.

Αρχικά οι ένοικοι δεν είχαν αντιληφθεί τι γινόταν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας. Εβλεπαν κόσμο να μπαίνει και να βγαίνει, αλλά το μυαλό τους δεν πήγαινε εκεί. Το… κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν πελάτης χτύπησε λάθος κουδούνι και ζήτησε προσωπικές υπηρεσίες από ανυποψίαστο ένοικο.

Εν μέσω πανδημίας, ουρά!
Η κίνηση άρχισε να αυξάνεται. Εν μέσω πανδημίας σχηματίστηκε ακόμη και ουρά(!) έξω από την πολυκατοικία από πελάτες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Σύμφωνα με ιδιοκτήτες διαμερισμάτων καθημερινά στην πολυκατοικία μπαινοβγαίνουν περισσότερα από 20 άγνωστα άτομα. Στην είσοδο κυκλοφορεί ακόμη και… σωματοφύλακας, προκειμένου να ανοίγει την πόρτα σε πελάτες των «κοριτσιών» και να τους οδηγεί στο σωστό διαμέρισμα. «Εμείς τα βράδια κλειδώνουμε και δεν μπορούσαν να ανοίξουν μέσω θυροτηλεφώνου. Ετσι εγκατέστησαν άτομο στην… υποδοχή, το οποίο κυκλοφορεί με καπέλο και φακό», περιγράφει ένοικος της πολυκατοικίας.

Σωματοφύλακας κυκλοφορεί με φακό και κάνει τον… πορτιέρη
Ο ίδιος είδε τον… σωματοφύλακα όταν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, απορημένος γιατί ο σκύλος του γάβγιζε διαρκώς. «Αναψα το φως του διαδρόμου, τον είδα, τον ρώτησα ποιος είναι και δεν έλαβα καμία απάντηση. Εφυγε προς το διαμέρισμα», αναφέρει.

Οι ένοικοι τα έχουν δει όλα. Πριν από καιρό είχε αναγραφεί με μπογιά ο αριθμός 2 έξω από το ροζ… διαμέρισμα για να γνωρίζουν οι πελάτες και να μη χτυπούν λάθος κουδούνια, αλλά με απόφαση της συνέλευσης της πολυκατοικίας το σημείο αποκαταστάθηκε.


Κόκκινο σχοινί από το μπαλκόνι, όταν το διαμέρισμα είναι κατειλημμένο
Ενοικοι επίσης αναφέρουν κι άλλους τρόπους με τους οποίους οι ενοικιαστές του διαμερίσματος ειδοποιούν κάθε φορά τους ενδιαφερόμενους αν υπάρχει… διαθεσιμότητα. «Κρεμούν από το μπαλκόνι κόκκινο σχοινί όταν υπάρχει άλλος πελάτης και πράσινο όταν το διαμέρισμα είναι ελεύθερο», λένε.

Απηυδισμένοι προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, ωστόσο δεν μπόρεσε να στοιχειοθετηθεί αδίκημα. Οι ένοικοι του ροζ διαμερίσματος φαίνεται να εναλλάσσονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ για να στοιχειοθετηθεί αδίκημα θα πρέπει να αποδειχθεί ότι γίνεται κατ’ εξακολούθηση και έναντι χρηματικής αμοιβής.

Φοβούνται να βγουν από την πόρτα του σπιτιού τους
Ενοικοι επιχείρησαν να έρθουν σε συνεννόηση με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, προκειμένου να σταματήσει να το νοικιάζει ως κατάλυμα, με διαφορετικό κάθε φορά ένοικο. Λύση ωστόσο δεν έχει βρεθεί.

«Δεν έχουμε χάσει απλώς τον ύπνο μας. Κάποιοι φοβούνται ακόμη και από τα διαμερίσματά τους να βγουν. Εχουμε παιδιά και φοβόμαστε. Επιπλέον υπάρχει και η πανδημία. Μπαίνει – βγαίνει πόσος κόσμος. Δεν αντέχουμε άλλο, έχουμε απελπιστεί», αναφέρει ένοικος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη