H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδεψε στην έρημο με τον σύντροφο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο


Η παρουσιάστρια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού - Κατακραυγή στα social media για τα ταξίδια εν μέσω πανδημίας - Τι απαντά η ίδια στους followers της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Το ειδύλλιό τους παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών περί χωρισμού συνεχίζεται τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Το ζευγάρι εν μέσω πανδημίας ζει τον έρωτά του ανενόχλητο αδιαφορώντας για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται σχετικά με τα ταξίδια που κάνει. Μετά την εξόρμηση στον Παρνασσό η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πέταξαν για Κάιρο. Η Κωνσταντίνα που τον τελευταίο καιρό είναι εκτός από ερωτευμένη και φουλ ανανεωμένη δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες από τις εξορμήσεις προκαλώντας... το κοινό αίσθημα.

Πολλοί είναι εκείνοι που την κατακρίνουν κυρίως ως προς το ηθικό κομμάτι του θέματος. Πώς είναι δηλαδή δυνατόν να ταξιδεύει εν μέσω κορωνοϊού. Εκείνη απαντά μέσα από τα social media δείχνοντας πως είναι αρνητική στο τεστ για τον κορωνοϊό και ταξιδεύει σε χώρα που δεν έχει περιοριστικά μέτρα. «Για για να μην το έχετε και άγχος», γράφει απευθυνόμενη σε όσους την κρίνουν αρνητικά.

Το ταξίδι της Κωνσταντίνας με τον σύντροφό της συζητήθηκε σχεδόν σε όλες τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή “Love it” αποκαλύφθηκε πόσο κοστίζει η διανυκτέρευση στη σουίτα που έμεινε το ζευγάρι.

Ο Μάνος Μαγιάτης έκανε την έρευνά του και αποκάλυψε πως στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, η διανυκτέρευση κοστίζει 19.708 ευρώ.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη