Αλλάζει ο καιρός- Ερχεται...χειμώνας και πάλι


Χειμώνας για ένα 48ωρο και καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο
Τις επόμενες δυο μέρες να ζήσουμε μια κακοκαιρία εξπρές με κρύο, χιόνια ακόμη και στα 800 μέτρα υψόμετρο, θυελλώδεις ανέμους, βροχές και καταιγίδες, αλλά το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 25 βαθμούς Κελσίου!

Ο καιρός αλλάζει τις επόμενες ώρες και όπως προειδοποιεί με ανάρτησή του στο Facebook ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στα μέρα της εβδομάδας θα ξαναζήσουμε… χειμώνα αλλά το Σαββατοκύριακο θα είναι άκρως καλοκαιρινό.

Κίνδυνος για πλημμύρες
Βαρομετρικό χαμηλό θα προκαλέσει έντονη αστάθεια στην ατμόσφαιρα κι γι’ αυτό αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νότια θαλάσσια τμήματα. 
Στο επίκεντρο των φαινομένων θα βρεθούν κυρίως η Κρήτη, οι Κυκλάδες και πιθανόν τμήματα της Εύβοιας. Μάλιστα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τονίζει ότι στις ορεινές περιοχές θα πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα για το ενδεχόμενο πλημμυρικών φαινομένων.

Την Τετάρτη και το πρωί της Πέμπτης θα επικρατήσουν αρκετά χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες κυρίως στα ανατολικά και βορειοανατολικά τμήματα.
Το… απίστευτο είναι ότι, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, το Σάββατο ο υδράργυρος θα παρουσιάσει θεαματική άνοδο και δεν αποκλείεται να φτάσει ή να ξεπεράσει τοπικά και τους 25 βαθμούς Κελσίου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη