Θεσσαλονίκη : Συνελήφθη η γυναίκα που φέρεται να εκβίαζε τον ράπερ Lamanif

Συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη η 30χρονη γυναίκα η οποία έχει κατονομαστεί από τον ραπερ Lamanif ως «αφέντρα» και φέρεται να συμμετείχε στο ροζ βίντεο με τον οποίο τον εκβίαζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα συνελήφθη μετά από σωματικό έλεγχο που της έκαναν οι αστυνομικοί διαπιστώθηκε ότι πάνω της είχε ποσότητα κοκαΐνης.

Εκεί οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα εμπλέκεται και στην υπόθεση του 24χρονου ράπερ Λάμπρου Μανιφάβα, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά τη διαρροή του ροζ βίντεο στο διαδίκτυο και για πέντε ολόκληρες ημέρες αναζητούνταν από συγγενείς και φίλους.
Αμέσως άνδρες της ΕΛ. ΑΣ πήγαν στο σπίτι της 30χρονης γυναίκας., όπου και κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή.

Παράλληλα κράτησαν και το κινητό της τηλέφωνο προκειμένου να δουν εάν υπάρχει υλικό το οποίο μπορεί να αποδεικνύει την εμπλοκή της γυναίκας στης υπόθεση.

«Ο Λάμπρος αισθάνεται δικαιωμένος»
“Την περασμένη Παρασκευή είχαμε καταθέσει μήνυση κυρίως εναντίον αυτής της γυναίκας και κατά αγνώστων. Μετά από δύο εργάσιμες ημέρες ήρθες η σύλληψης της” λέει στο newsit.gr, ο δικηγόρος του Lamanif , Νίκος Δαμιανός και συνεχίζοντας προσθέτει: “Ο Λάμπρος αισθάνεται δικαιωμένος και χαρούμενος από την εξέλιξη που πήρε η υπόθεση” .
Σύμφωνα με πληροφορίες τώρα η 30χρονη γυναίκα είχε εξαφανιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς είχε φύγει από το σπίτι της φοβούμενη τις εξελίξεις μετά τον εντοπισμό του Λάμπρου Μανιφάβα αλλά και τις νομικές διαδικασίες που είχαν κινήσει οι δικηγόροι του.

Οι αστυνομικοί όμως την είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση προκειμένου να βρουν τον τρόπο που θα την προσεγγίσουν έτσι ώστε να οδηγηθούν και στα στοιχεία που θα ξεκλείδωναν την εξαφάνιση με τον 24χρονο ράπερ.

Έτσι σε έλεγχο που τις έκαναν χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρήκαν πάνω της τρία «φιξάκια» κοκαΐνης, και την συνέλαβαν. Έτσι έβγαλαν το ένταλμα που χρειάζονταν για να μπουν στο σπίτι της από όπου και πήραν τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή, ενώ τα ταυτόχρονα θα εξετάσουν και το κινητό της τηλέφωνο τα οποία έχουν μεταφερθεί στα τμήματα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και εκβιαστών.
Αναδημοσίευση από το newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη