Vegan πίστευε ότι η κοπέλα του τον απατά, ενώ εκείνη πήγαινε κρυφά σε μπεργκεράδικο


Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας έφαγε πόρτα από τη σχέση της για μια ένοχη απόλαυση που οι περισσότεροι έχουμε, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δε μας κόστισε τόσο ακριβά. 
Για την ακρίβεια, έγινε ο λόγος μιας μεγάλης παρεξήγησης, αφού η φίλη μας – η οποία μοιράστηκε την ιστορία της στο Reddit – ξεπόρτιζε από το σπίτι λέγοντας ψέματα στο αγόρι της, όχι για να συναντηθεί με το… αίσθημα όπως εκείνος νόμιζε, αλλά για να γευτεί μερικές κοτομπουκιές που τόσο λιγουρευόταν.

Θα έλεγε κανείς πως το να κρατάς επτασφράγιστο μυστικό την επίσκεψή σου στα McDonald’s δεν είναι κι ό,τι πιο λογικό (ποιον ενοχλούμε δηλαδή;;;), ωστόσο η δικαιολογία της κοπέλας ήταν ότι ακολουθούσε (υποτίθεται) έναν vegan τρόπο ζωής στον οποίο τη μύησε ο σύντροφός της. 
Ε, και όσο να πεις, ένιωθε λίγο ντροπή να παραδεχτεί ότι ταυτόχρονα επισκέπτεται δυο φορές την εβδομάδα το βασίλειο των burgers και των chicken nuggets.

Για την ιστορία, οι δυο τους τα είχαν τρία χρόνια σχεδόν, με τον τελευταίο ένα χρόνο να συγκατοικούν και η κοπέλα να στρέφεται στη χορτοφαγία ύστερα από προτροπή του αγοριού της. 
Η ίδια βέβαια, είπε πως είχε ούτως ή άλλως στο μυαλό της την ιδέα να γίνει vegan κάποια στιγμή, οπότε και το δοκίμασε.
Οπως παραδέχτηκε, ήταν τέτοιες οι λιγούρες της για κοτομπουκιές, που τις έβλεπε μέχρι και στον ύπνο της. 
Έτσι, έπεσε ξανά στην αγκαλιά των McDonald’s, στα οποία πήγαινε να ικανοποιήσει τις ορέξεις επί αρκετούς μήνες δυο φορές την εβδομάδα at least, λέγοντας ψέματα ότι πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ.
Όπως ήταν φυσικό, κάποια στιγμή μπήκαν υποψίες στο σύντροφό της, αφού η ίδια επέμενε κάθε φορά να πάει μόνη της στο «μαγαζί» και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να τη συνοδεύσει εκείνος. Δεν μπορούμε και να τον αδικήσουμε για τις σκέψεις που μπήκαν στο μυαλό του.

Φτάνουμε λοιπόν στη μεγάλη παρεξήγηση, όπου ο τύπος είναι πεπεισμένος ότι το έχει φάει το κέρατο, την ώρα που η κοπέλα του στην πραγματικότητα απατά τον βιγκανισμό. Παρά τις εξηγήσεις της όμως, λέει ότι δεν την πίστεψε ποτέ και έχει μείνει να προσπαθεί να κατανοήσει πόσο σκ@τά τα έκανε για μερικά γεύματα chicken nuggets…

Ας βγει κάποιος εργαζόμενος στα McDonald’s να ξεκαθαρίσει την κατάσταση λίγο. Κρίμα να τελειώσει μια σχέση έτσι άδικα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη