5 δόσεις του εμβολίου της Pfizer έκλεψε ντελιβεράς, που παρέδωσε καφέδες σε Κέντρο Υγείας


Τον τρόπο με τον οποίο έκανε φτερά το φιαλίδιο με το εμβόλιο της Pfizer από το Κέντρο Υγείας της Αγίας Παρασκευής Αττικής, περιέγραψαν σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς οι εργαζόμενοι που αντιλήφθηκαν και την κλοπή από τον ντελιβερά.

Όπως είπαν σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς την περασμένη Τρίτη 13/04/2021 κατά τις 4 το απόγευμα παρήγγειλαν καφέδες και ο 46χρονος ντελιβεράς πήγε να τους παραδώσει. Όμως, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες τους έκανε πολλές ερωτήσεις για το εμβόλιο και πόσο αποτελεσματικό είναι.

Όπως είπαν μισή ώρα αργότερα και πριν καν μπει άλλος στον χώρο διαπίστωσαν ότι έλειπε ένα από τα φιαλίδια το οποίο μάλιστα περιείχε πέντε δόσεις! Έτσι, ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία πήγε στο σημείο και αφού τους περιέγραψαν όλα όσα είχαν συμβεί συνέλαβαν τον 46χρονο. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο 46χρονος δεν έχει παραδεχθεί ότι πήρε το φιαλίδιο με το εμβόλιο της Pfizer.

Σημειώνεται ότι το εμβόλιο ακόμα και να βρεθεί είναι πλέον άχρηστο αφού δεν μπορεί να διατηρηθεί πολλή ώρα εκτός ψυγείου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη