Απύθμενη χυδαιότητα : Η Ραχήλ Μακρή πανηγυρίζει για τον θάνατο του 55χρονου Νίκου Ζαχαριάδη


Η Ραχήλ Μακρή ξεπέρασε κάθε όριο με μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 55 ετών.
Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του, η Ραχήλ Μακρή προχώρησε σε μία χυδαία ανάρτηση στη οποία αναφέρει: «σήμερα γιορτάζει όλη η γη», αναφερόμενη, πάντα, στον θάνατο ενός ανθρώπου.

Μετά την μαζική κατακραυγή που εισέπραξε η κυρία Μακρή, "κατέβασε" την ανάρτηση της άρον-άρον.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ ο Νίκος Ζαχαριάδης βρισκόταν σε επαγγελματικό ραντεβού όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία.
Κατά την ίδια πηγή ο Νίκος Ζαχαριάδης εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.
 
O Nίκος Ζαχαριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, και αφού τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε στο Πολιτικό της Νομικής Σχολής. Παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται στο Ραδιόφωνο της ΕΤ-2. Το 1989 πέρασε στην εφημερίδα «Αυγή» ως κριτικός Κινηματογράφου. Στην ίδια θέση έχει εργαστεί επίσης στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Μεσημβρινή».

Από το 1993 εγκαταλείπει τις εφημερίδες και ξεκινά να εργάζεται για περιοδικά. Αρχικά ως αρχισυντάκτης στο περιοδικό ΜΑΧ στη συνέχεια στο περιοδικό Nitro. Επι 5 χρόνια έγραφε τις «Απορίες Ενός Ζαλισμένου Αθηναίου» στο περιοδικό Downtown. Από το 2005 μέχρι το 2012, δούλεψε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Στην Athens Voice έγραφε τη στήλη του «Forrest Gump» και την καθημερινή διαδικυακή στήλη Moufanet.

Από το 2015 δίδασκε Applied Jourlanism στο Metropolitan College.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη