Αντρόγυνο υιοθέτησε 7 ορφανά,που έχασαν τους γονείς σε τροχαίο


Αντρόγυνο που πλησίαζε στη σύνταξη υιοθέτησε 7 ορφανά που έχασαν τους γονείς σε τροχαίο
Ένα αντρόγυνο από την Καλιφόρνια που πλησίαζε την ηλικία της συνταξιοδότησης αποφάσισε να υιοθετήσει 7 ορφανά που είχαν χάσει τους γονείς τους σε τροχαίο δυστύχημα.
Η 50χρονη Παμ και ο 53χρονος Γκάρι Γουίλις από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ έχουν 5 παιδιά. Και οι δυο τους ανυπομονούσαν να βγουν στη σύνταξη και το μικρότερο παιδί τους να φύγει από το σπίτι.
Όλα άλλαξαν όμως όταν η Παμ είδε μια ανάρτηση στο Facebook που ζητούσε μια μόνιμη στέγη για 7 ορφανά που εδώ κι έναν χρόνο ζούσαν σε ορφανοτροφείο, μετά τον τραγικό χαμό και των δυο γονιών τους σε τροχαίο.
«Δεν μπορώ να το εξηγήσω, απλά ήξερα ότι έπρεπε να γίνω η μαμά τους» λέει με συγκίνηση η 50χρονη Παμ, μιλώντας στο Today.
Δυο μήνες αργότερα το ζευγάρι από την Καλιφόρνια ήρθε σε επαφή με τα 7 ορφανά, που όχι μόνο είχαν χάσει τους γονείς τους, αλλά ζούσαν σε παραπήγματα αστέγων και αγωνίζονταν να εξασφαλίσουν ρούχα και τροφή ακόμη και πριν το τροχαίο.

Για τους πρώτους μήνες μετά τη μετακόμιση, τα παιδιά πάλευαν να κοιμηθούν στο νέο τους σπίτι, αλλά σήμερα έχουν γίνει ξανά μια ευτυχισμένη οικογένεια.
«Κάποιο βράδυ, η 7χρονη τότε Ομπριέλα ξύπνησε και ήρθε τρομαγμένη στο δωμάτιό μου. Τη ρώτησα εάν είχε δει ένα άσχημο όνειρο και είχε ξυπνήσει. Τότε η μικρούλα μου είπε: "Όχι, ήθελα να σιγουρευτώ ότι ήσουν ακόμη εδώ"» θυμάται η Παμ.
Το ζευγάρι από το Μένιφι της Καλιφόρνιας σε μια όμορφη γιορτή τον περασμένο Αύγουστο υιοθέτησε κι επίσημα και τα 7 ορφανά.
Τον 15χρονο Αντελίνο, τη 13χρονη Ρούμπι, την 9χρονη Αλίσια, τον 8χρονο Άντονι, την 7χρονη Ομπριέλα, τον 5χρονο Λέο και τον 4χρονο Ζάντερ.

«Βαθιά μέσα μας ξέραμε ότι αυτή ήταν η αποστολή μας. Εάν δεν ήμαστε εμείς, τότε ποιοι;» αναρωτιέται η Παμ σε μια ανάρτησή της στο Instagram.
«Ποιος θα τα κρατούσε όλα μαζί; Ποιος θα μπορούσε να τους παρέχει ένα αρκετά μεγάλο σπίτι για να ζουν; Ποιος θα είχε τον χρόνο και την αγάπη και την υπομονή για να γιατρέψει τις πληγές τους; Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη… εμείς!» γράφει η Παμ, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ «Daily Mail».




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη