Θεσσαλονίκη : Ποιοι θα μείνουν χωρίς ρεύμα, την Κυριακή 11/4

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Θεσσαλονίκη

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

11/4/2021 8:00:00 πμ ΕΩΣ 11:00:00 πμ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 

Δ.Ε.ΜΙΚΡΑΣ

Η διακοπή θα λάβει χώρα, στους καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ, συγκεκριμένα η περιοχή γύρω από το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS μέχρι την διασταύρωση προς Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ.


11/4/2021 8:00:00 πμ ΕΩΣ 11:00:00 πμ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 

Δ.Δ. ΠΕΡΑΙΑΣ

Εχουν προγραμματισθεί Διακοπές Ρεύματος στις παρακάτω περιοχές: Συγκεκριμένα στον Οικισμό ΚΑΛΛΙΘΕΑ της Δ.Κ. Ν. ΕΠΙΒΑΤΩΝ συμπεριλαμβανομένων και των Δημοτικών Αντλιοστασίων. Στην περιοχή εκατέρωθεν της επαρχ. Οδού Πλαγιαρίου – Ν. Μηχανιώνας από την διασταύρωση μέχρι τους Ν . ΕΠΙΒΑΤΕΣ ( ΡΑΝΤΑΡ ΠΕΡΑΙΑΣ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ κ.λ.π.)


11/4/2021 11:00:00 πμ ΕΩΣ 2:30:00 μμ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 

Δ.Ε.ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΘΕΡΜΗΣ 

Δ.Δ. ΘΕΡΜΗΣ

η διακοπή θα λάβει χώρα στους καταναλωτές της Δ.Κ. ΘΕΡΜΗΣ που βρίσκονται στην περιοχή επέκτασης σχεδίου επί των οδών :Α. ΚΟΥΓΙΑΜΗ – Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ – ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ – ΠΑΠΑΔΑΚΗ - ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ κ.λ.π. 

Επίσης και στους καταναλωτές της Δ.Κ. ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ που βρίσκονται εκατέρωθεν της επαρχ. Οδού ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ – ΣΟΥΡΩΤΗΣ και συγκεκριμένα στο Σχολ. Συγκρότημα ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ – ΕΠΑΛ κ.λ.π.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη