Παμμακεδονική αυτοκινητοπορεία την Παρασκευή 16/4 στην ΘεσσαλονίκηΣτη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας των Εκπαιδευτών Οδήγησης που διοργανώνουν τα σωματεία του νομού Θεσσαλονίκης «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ», «ΜΑΚΕΔΝΟΣ» και «ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ».

Η συγκέντρωση των αυτοκινήτων θα γίνει στο parking του ΙΚΕΑ στις 9:30 το πρωί όπου κατόπιν θα ακολουθήσει πορεία στις 11 πμ. 

Κατά την πορεία θα γίνουν δύο στάσεις για κατάθεση ψηφίσματος διαμαρτυρίας για τηνανάγκη έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης του κλάδου στον Περιφερειάρχη (Βασ. Όλγας) και στον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης (στο Υπουργείο), όπου και θα καταλήξει η πορεία.

Η διαμαρτυρία έχει σκοπό την οικονομική ενίσχυση του κλάδου των Εκπαιδευτών Οδήγησης λόγω του COVID 19 από την Πολιτεία, καθώς από τον Οκτώβριο του 2020 έως και σήμερα, παραμένουν ανενεργοί.

Στο κάλεσμα των Σωματείων της Θεσσαλονίκης θα συμμετέχουν και τα Σωματεία των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας θα παραστούν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης (ΠΟΕΟ) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη