Μετά από δυόμιση χρόνια σχέσης και συγκατοίκησης, αλληλομηνύσεις μεταξύ Νανάς Παλαιτσάκη-Βασίλη Μιχαλόπουλου.


Η Νανά στα… μαχαίρια με το αγόρι της
Πέρασαν μόλις πέντε μήνες από την ημέρα που η Νανά Παλαιτσάκη δήλωνε πως διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του κατά 10 χρόνια μικρότερου συντρόφου της 

Όμως, για την πρώην -πλέον- εκδότρια της κυριακάτικης εφημερίδας «Αποκαλυπτικά», συμφερόντων του Μένιου Φουρθιώτη, ήρθαν τα πάνω κάτω, καθώς πλέον… σφάζεται με το μέχρι πρότινος ταίρι της, με το οποίο έχουν αλληλομηνυθεί!

«Νιώθω ασφάλεια μαζί του. Ό, τι και να γίνει, θα το λύσει. Και στα μάτια έχουμε κοινά και στα ζώδια έχουμε κοινά. Αγαπάμε πάρα πολύ τα ζώα. Είμαι πολύ ήρεμη σε αυτή τη σχέση. Ενώ δεν είμαι ήρεμη» είχε δηλώσει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τον Νοέμβριο του 2020 σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Alpha «Happy Day».

Πέντε μήνες αργότερα αποδείχτηκε ότι η ασφάλεια που ένιωθε η Νανά Παλαιτσάκη πήγε περίπατο! 
Ο άνθρωπος ο οποίος είχε φέρει… ηρεμία στη ζωή της συνελήφθη το Σάββατο 10 Απριλίου έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η παρουσιάστρια το προηγούμενο βράδυ με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής απειλής και της εξύβρισης! Συμπτωματικά, την ίδια ημέρα η δημοσιογράφος εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Αρχικά υπήρξε ανησυχία λόγω του εμβολιασμού της κατά του κορονοϊού λίγες ημέρες νωρίτερα, όμως η ίδια το διέψευσε στον λογαριασμό της στο facebook την περασμένη Κυριακή. «Η εισαγωγή μου και η παραμονή μου κρίθηκε απαραίτητη από τους θεράποντες γιατρούς μου, καθώς είχα οξύτατο πόνο στο στήθος, κρύο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και πρόβλημα όρασης. (…) Ουδεμία σχέση το εμβόλιο λοιπόν με το θέμα νοσηλείας μου» έγραψε.

Οι «περίεργες» συμπτώσεις συνεχίστηκαν, καθώς την ίδια ημέρα συνελήφθη ο μέχρι τότε σύντροφός της, που όμως υπέβαλε και αυτός μήνυση εναντίον της για ψευδή καταμήνυση, ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμηση, με την οποία ζητούσε τη σύλληψή της στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας! Φυσικά, η Νανά Παλαιτσάκη δεν συνελήφθη, καθώς, κατά… διαβολική σύμπτωση, την ίδια ημέρα εισήχθη ως ασθενής στο «Ερρίκος Ντυνάν», ενώ το αυτόφωρο έληξε την Κυριακή. Αντίθετα, ο 51χρονος πρώην σύντροφός της κρατήθηκε ως το πρωί της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού. Το πρωί της Δευτέρας η υπόθεση έφτασε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, όπου τελικά ο Βασίλης Μιχαλόπουλος αφέθηκε ελεύθερος, αφού ορίστηκε ρητή δικάσιμος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ούτε η Νανά Παλαιτσάκη ούτε και δικηγόρος της.

Οι λόγοι
Η πλευρά του Βασίλη Μιχαλόπουλου, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με δημόσιες σχέσεις και συνοδεία προσώπων της καλλιτεχνικής και επιχειρηματικής ζωής, υποστηρίζει πως ο λόγος που υπέβαλε μήνυση η δημοσιογράφος ήταν καθαρά εκδικητικός, όταν αυτός αποφάσισε να λύσουν οριστικά τον δεσμό τους. Μάλιστα, μίλησε στην «Espresso» για τη σχέση του με τη Νανά Παλαιτσάκη. «Περάσαμε ωραία ένα διάστημα, όπως όλα τα ζευγάρια. Ήταν δική μου απόφαση να σταματήσω. Αν ήμουν βίαιος, θα είχε μάρτυρες τους αποπάνω, τη Γεωργιανή που καθαρίζει το σπίτι, που με λατρεύει. Άρα, θα είχε μάρτυρες. Κάποιος θα έβλεπε κάτι… Ήταν δικαίωμά μου να σταματήσω τη σχέση αυτή. Το μόνο που ήθελα ήταν να πάρω τα πράγματά μου και να σηκωθώ να φύγω» εξήγησε.

Ως προς τη μήνυση της Παλαιτσάκη και την αυτόφωρη σύλληψή του μας είπε: «Δεν σεβάστηκε το πένθος που είχα για τον αδελφό μου (σ.σ.: πέθανε πριν από δύο μήνες). Και τη μάνα μου την ίδια δεν σεβάστηκε και μου έφερε την Αστυνομία. Μέσα σε μία εβδομάδα μού έκανε ένα εξώδικο και πόσες φορές κάλεσε την Αστυνομία να με πάνε μέσα αυτόφωρο! Αυτό δείχνει μια μανία να διαβάλει τον χαρακτήρα μου, την προσωπικότητά μου».

Για τις καταγγελίες της Νανάς Παλαιτσάκη ότι εκτόξευε απειλές σε βάρος της, όπως αναφέρει η ίδια στη μήνυσή της, ο Βασίλης Μιχαλόπουλος απαντά: «Αν ήταν αλήθεια όλα αυτά που ισχυρίζεται η κυρία Παλαιτσάκη, δεν θα μίλαγα ούτε με τον γιο της, που έχω μια άριστη σχέση. Μάλιστα, το παιδί πριν φύγει για Γερμανία μου λέει “Βασίλη, εύχομαι να τα βρείτε. Σε αγαπάω. Είσαι από τα πιο αξιόλογα άτομα που έχουν μπει στο σπίτι της μητέρας μου”… Είναι αστεία και την προκαλώ, γιατί έχω ακούσει κάτι περίεργα για ξυλοδαρμούς και τέτοια. Την προκαλώ να κάνει ιατροδικαστική εξέταση, γιατί, αν δεν το κάνει, θα κινηθώ εγώ να κάνει ιατροδικαστική εξέταση. Έγραφε στο εξώδικο ότι “θα της κόψω το κεφάλι και θα της το πετάξω στον νεροχύτη”. Θα ήταν η τελευταία γυναίκα που θα της έκοβα το κεφάλι! Αν είναι δυνατό! Έχουν περάσει τόσες γυναίκες. Προκαλώ να βγει μία και να πει αν είχα βίαιη συμπεριφορά σε κάποια από τις γυναίκες που είχα».
«Μου έριξε λάσπη»

Ως προς την εισαγωγή της Νανάς Παλαιτσάκη στο «Ερρίκος Ντυνάν», συμπτωματικά την ίδια ημέρα που ο ίδιος κίνησε την αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος της, ο 51χρονος σχολίασε: «Από ένα σημείο και μετά ανησύχησα πάρα πολύ, γιατί δεν παύει να ήταν ο άνθρωπός μου και δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου να πάθει κάτι. Το μόνο που με πείραξε είναι ότι έριξε λάσπη σε μένα, αλλά δεν με λέρωσε γιατί είμαι πολύ καθαρός. Δεν σεβάστηκε το πένθος μου, τη μητέρα μου, ό,τι πιο ιερό έχω. Και με πολέμησε με ένα μίσος που δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγαίνει όλο αυτό».

Μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο, η Νανά Παλαιτσάκη δεν έδωσε συνέχεια στην κόντρα με τον πρώην σύντροφό της. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ανακοινώσει στα social media την παραίτησή της από όλα τα εργασιακά της καθήκοντα, στα οποία περιλαμβάνεται η επαγγελματική συνεργασία της με τον Μένιο Φουρθιώτη, ως εκδότρια της εφημερίδας του και συμπαρουσιάστριά του στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon. «Η κατάσταση της υγείας μου σε συνδυασμό με το πολυετές αιματολογικό μου πρόβλημα, με κάνει να παραιτηθώ από τα εργασιακά μου καθήκοντα» έγραψε στο facebook.

Η λήξη της συνεργασίας της δημοσιογράφου με τον Μένιο Φουρθιώτη έρχεται λίγες εβδομάδες μετά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για την πολυμελή αστυνομική φρουρά που είχε εξασφαλίσει ο τηλεπαρουσιαστής, τη διαπίστευση στη Βουλή που είχε ζητήσει με πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, αλλά και την έρευνα που διεξάγεται έπειτα από καταγγελία ότι επιχείρησε να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα «Συν-Εργασία», δηλώνοντας πλασματικούς μισθούς. Η Νανά Παλαιτσάκη είχε υπερασπιστεί με επιστολή της τον μέχρι πρότινος συνεργάτη της για την υπόθεση της φρουράς. Όμως, μετά το… ντόμινο των αποκαλύψεων αποστασιοποιήθηκε και δεν πήρε θέση. Τελικά, μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, ανακοίνωσε την αποχώρησή της, αφήνοντας… σύξυλο τον Μένιο Φουρθιώτη στην εφημερίδα και στο τηλεοπτικό πλατό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη