Νανά Παλαιτσάκη: «Καμία σχέση το εμβόλιο με την περιπέτεια της υγείας μου »


Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, επιβεβαιώνει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και πως νοσηλεύεται στο «Ερρίκος Ντυνάν».

Η ίδια ευχαριστεί του φίλους της για το ενδιαφέρον τους και εξηγεί τα συμπτώματα που παρουσίασε, ξεκαθαρίζοντας πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν έχει σχέση με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που έκανε πρόσφατα.

Η ανάρτηση της Νανά Παλαιτσάκη:

«Με αφορμή την εισαγωγή μου χθες το μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστήσω για τα μηνύματα ενδιαφέροντος και αγάπης. 
Η εισαγωγή μου και η παραμονή μου κρίθηκε απαραίτητη από τους θεράποντες γιατρούς μου, καθώς είχα οξύτατη πόνο στο στήθος, κρύο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και πρόβλημα όρασης. 
Ενοχλήσεις είχα τον τελευταίο μήνα και πρόβλημα στο μάτι μου το αριστερό, αλλά όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κάνουμε, μεταθέτουμε τα ιατρικά μας θέματα. 
Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έρχομαι κάθε μήνα τα τελευταία 11 χρόνια καθώς έχω χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα. 
Εμβολιάστηκα ακριβώς γιατί ανήκω στις πολύ ευπαθείς ομάδες στο Λαϊκό και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. 
Ουδεμία σχέση το εμβόλιο λοιπόν με το θέμα νοσηλείας μου. 
Σας ευχαριστώ όλους πολύ».

Η δημοσιογράφος δίνει τη μάχη της εδώ και χρόνια με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το 2016, σε συνέντευξή της η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε για την ασθένειά της:

«Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. 
Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. 
Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη