"Η μόνη Γαλάζια Πατρίδα, είναι η Ελλάδα"

Η μόνη γαλάζια πατρίδα που υπάρχει στο Αιγαίο είναι η Ελλάδα, είπε μεταξύ άλλων ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Διαμαντής Γκολιδάκης μιλώντας στην Τηλεόραση Atlas και την εκπομπή «Αυτοδιοικητικά» με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Σμυρλή.

Επιπλέον ο κ. Γκολιδάκης επισήμανε ότι αποτυγχάνει η Τουρκία συνεχώς σε διπλωματικό επίπεδο και αυτό φάνηκε και στη Λιβύη. Αντίθετα, η Ελλάδα έχει συνεχώς επιτυχίες και αυτό αποτυπώνεται με τη συνεργασία με χώρες στρατηγικής σημασίας όπως η Λιβύη, η Αίγυπτος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, οι Η.Π.Α. και η Ιταλία, ενώ αντίστοιχη προσπάθεια γίνεται και με την Αλβανία. 

Παράλληλα, ο πολιτευτής της ΝΔ έκανε λόγο για τους εξοπλισμούς της χώρας μας, τονίζοντας ότι το Πολεμικό Ναυτικό επιλέγει πλοία και σκάφη που το καθιστούν ισχυρό και κερδίζει το θαυμασμό των άλλων χωρών. Τέλος, ο κ. Γκολιδάκης ότι οι εξοπλισμοί θωρακίζουν τη χώρα, ενώ το στελεχιακό δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων είναι υψηλού επιπέδου και από τα καλύτερα στον κόσμο. 



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη