Δολοφονία διασωληνωμένου ασθενούς με κορωναϊό ;


Θρίλερ στον Ερυθρό Σταυρό με τον θάνατο ασθενούς που ήταν διασωληνωμένος, αφού νόσησε με κορωνοϊό. Ο άνδρας πέθανε χθες το απόγευμα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, πιθανό θεωρείται ακόμη και το ενδεχόμενο κάποιος να αποσυνέδεσε ή να έκοψε τα καλώδια από τα μηχανήματα που κρατούσαν στη ζωή τον 76χρονο άνδρα. Μετά την ανατριχιαστική διαπίστωση ενημερώθηκε η Αστυνομία και οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εκλήθησαν στο νοσοκομείο και πλέουν μελετούν προσεκτικά τα στοιχεία για να λύσουν το μυστήριο.

Ο θάνατος αυτός κίνησε τις υποψίες των γιατρών καθώς το μηχάνημα με το οποίο ο συγκεκριμένος ασθενής ήταν διασωληνωμένος σταμάτησε να λειτουργεί αλλά δεν λειτούργησε και η μπαταρία που θα έπρεπε να τεθεί σε λειτουργία μόλος σταματήσει το βασικό μηχάνημα.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει και άλλος ένας ασθενής που ήταν στον ίδιο θάλαμο.
Η αστυνομία κλήθηκε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο κάποιος να αποσύνδεσε το μηχάνημα ή ακόμα και να έκανε δολιοφθορά στα καλώδια.

Αυτό που εξετάζεται λοιπόν είναι αν το μηχάνημα είχε τεχνική βλάβη ή αν υπήρξε παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι η οποία να οδήγησε στον θάνατο του 76χρονου ασθενούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη