Θεσσαλονίκη : Ποινική δίωξη σε τραμπούκο που επιτέθηκε σε Λυκειάρχη



Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας του μαθητή αρνητή των self test στη Θεσσαλονίκη. Ο 58χρονος άνδρας συνελήφθη χθες το απόγευμα μετά από μήνυση, που υπέβαλε ο διευθυντής του σχολείου καθώς προκάλεσε ένταση επειδή δεν επετράπη η είσοδος του γιου του στην τάξη αφού δεν αρνείτο να υποβληθεί σε self test.

Ο 58χρονος κατηγορήθηκε για διέγερση σε ανυπακοή ηθική αυτουργία σε διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, απείθεια, απειλή, και εξύβριση. Στη συνέχεια ορίστηκε τακτική δικάσιμος για να δικαστεί σε Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Σημειώνεται ότι ο 58χρονος προέτρεψε και άλλους μαθητές να πάνε στο σχολείο χωρίς self test. 
Κατά την αποχώρηση του από το Δικαστικό Μέγαρο ο 58χρονος είπε «Ο Χριστός και η Παναγιά μαζί μας» και έβγαλε την μάσκα από το πρόσωπό του.


Για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Ο μαθητής έκανε βόλτες στο προαύλιο
Νωρίτερα, σήμερα το πρωί ο γιος του, αρνήθηκε για δεύτερη φορά να υποβληθεί σε self test απαιτώντας να μπει να κάνει μάθημα 1ο ΓΕΛ Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο ο διευθυντής δεν επέτρεψε την είσοδο στον μαθητή της Β' Λυκείου με αποτέλεσμα αυτός να αρνηθεί να αποχωρήσει και να περιφέρεται στο προαύλιο.

Ωστόσο όπως δημοσιεύει το protothema.gr, τελικά ο μαθητής μπήκε με το ζόρι στην αίθουσα με αποτέλεσμα οι καθηγητές να βγάλουν όλα τα υπόλοιπα παιδιά του τμήματος στο προαύλιο.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ο συγκεκριμένος μαθητής ήθελε να συμμετάσχει στο μάθημα ξανά χωρίς να έχει κάνει self test.

Υπενθυμίζεται πως στο σχολείο έσπευσε και ο πατέρας του παιδιού ο οποίος σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου Παναγιώτη Μάρκου αυτοαποκαλέστηκε «θεματοφύλακας του Συντάγματος» και άρχισε να τον βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς ενώ τον αποκάλεσε και «προδότη» και «ξεφτίλα».

Ο κ. Μάρκου μετά από επικοινωνία με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης κάλεσε την αστυνομία και τελικά κατέθεσε μήνυση κατά του πατέρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη