Τραμπουκισμοί σε Λύκειο του Ευόσμου, όταν μαθητής πήγε να μπει χωρίς self test


 Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13:15 το μεσημέρι έξω από λύκειο του Εύοσμου. Μητέρα ενός παιδιά διαπληκτίστηκε έντονα με το διευθυντή του σχολείου επειδή δεν άφηνε το παιδί της να παρακολουθήσει τα μαθήματα, χωρίς να κάνει απαραίτητο self test.

Με όσα έχουν έως τώρα γνωστά, η μητέρα έφτασε έξω από το λύκειο του γιου της και άρχισε να τσακώνεται με τον λυκειάρχη, που δεν άφησε το μαθητή να μπει στην αίθουσα εξαιτίας του self test.

Υπενθυμίζεται ότι τα self test δυο φορές την εβδομάδα είναι υποχρεωτικά για τους μαθητές και τους καθηγητές και έχει ανακοινωθεί από το υπουργείο ότι οι μαθητές δεν θα γίνονται δεκτοί στο σχολείο χωρίς αρνητικό τεστ.

Τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν όταν η συγκεκριμένη γυναίκα, μαζί με μια συντεταγμένη ομάδα ατόμων, αρκετοί εκ των οποίων φορούσαν στρατιωτικά μπερέ και βρίσκονταν στο σημείο, περικύκλωσαν απειλητικά περιπολικό της αστυνομίας που έσπευσε στο σημείο για να επιληφθεί του περιστατικού και ζητούσαν από το πλήρωμα του να συλλάβει τον ....λυκειάρχη!
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ώστε να αποφευχθούν τυχόν πΠαρατράγουδα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη