Θεσσαλονίκη : Δωρεάν rapid test σε πολίτες


Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης συνεχίζει με τρεις νέες δωρεάν δράσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test). Τις δράσεις συντονίζει ο αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Ιωαννίδης. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν από Κινητή Ομάδα Υγείας από την Τρίτη έως την Πέμπτη τις ώρες 10.00 έως 14.30. Δείτε αναλυτικά τα σημεία :

  • Την Τρίτη 13/4 στον χώρο μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος (οδός Φιλιππουπόλεως, Αμπελόκηποι)
  • Την Τετάρτη 14/4 στην Πλατεία Κωνσταντίνου Τσομπάνογλου (οδός Θωμά Χατζίκου, Μενεμένη) και
  • Την Πέμπτη 15/4 μέσω αυτοκινήτου & μοτοσυκλέτας (drive through) μπροστά στο Δημοτικό Στάδιο “Κωνσταντίνος Καραμανλής”.

Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού και οι πολίτες  θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.
Drive through tests την Πέμπτη 15 Απριλίου στον Άγιο Τρύφωνα στη Θέρμη
Συνεχίζονται και την προσεχή εβδομάδα οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στο δήμο Θέρμης. 
Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου. 
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 15 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν drive through tests (μέσα από το αυτοκίνητο), στην περιοχή του Άλσους του Αγίου Τρύφωνα, στον κόμβο της Θέρμης προς Πανόραμα, στην έξοδο προς Χαριλάου. Oι ώρες διενέργειας των τεστ θα είναι από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Υπενθυμίζεται ότι όσοι δημότες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό. Σημειώνεται ότι για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη