Θρίλερ με την στυγερή δολοφονία δικηγόρου - Τον μαχαίρωσαν στο κεφάλι


Ένας 58χρονος δικηγόρος, από την Αθήνα, εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος στην μονοκατοικία όπου διέμενε στην περιοχή της Τροιζηνίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άτυχος δικηγόρος, ο οποίος εντοπίστηκε από φίλο του, χθες (Κυριακή) το πρωί, φέρει τραύμα στο κεφάλι.

Τον 58χρονο άνδρα βρήκε χθες αργά το απόγευμα φίλος του, που ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις του, και όπως διαπίστωσε έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι. Ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης είναι ότι στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου. 
Το θύμα έφερε τραύμα από «νήσσον και θλών όργανο» στο κεφάλι και είχε ένα πλευρό σπασμένο- που πιθανότατα προκλήθηκε κατά την πτώση του. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όταν ο δράστης μαχαίρωνε το θύμα του στο κεφάλι, τον είχε ακινητοποιήσει με το γόνατο στην πλάτη.

Το θύμα βρισκόταν στο σπίτι του, στον πρώτο όροφο διόροφης οικίας και στο ισόγειο ζούσε η μητέρα του που πάσχει από άνοια. 
Το σπίτι δεν είχε παραβιασθεί, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος δικηγόρος γνώριζε τον άνθρωπο που μπήκε στο σπίτι του και τον σκότωσε, πιθανότατα άνοιξε ο ίδιος την πόρτα.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξει φως στην αιτία θανάτου του 58χρονου, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη