Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021
Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη


Κριός

Οι δοσοληψίες αποδίδουν όταν γίνονται με καλή διάθεση! Προέχει το καθήκον σήμερα, το οποίο όμως μπορεί να σας εξασθενίσει πνευματικά και σωματικά. Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα. Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα.



Ταύρος

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε ευαίσθητοι, και μια τάση να προσφέρετε. Θα σας διακατέχει όμως και μια πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα κερδίσει την προσοχή των γύρω σας και θα σας ανοίξει δρόμους για ανταλλαγή απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα.



Δίδυμοι

Πολύ ενέργεια θα διαθέτετε σήμερα και θα είστε σε θέση να τελειώσετε όλα εκείνα που το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν μείνει στην μέση λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης. Ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, ενδεχομένως αλλάζοντας τη διακόσμηση, μια και ακόμη και μικρές αλλαγές μπορούν να σας ανανεώσουν.



Καρκίνος

Κατά παράδοση διατηρείτε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, ενώ δεν αρνείστε εύκολα να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους σας που την χρειάζονται. Σήμερα ίσως χρειαστεί να στηρίξετε ένα δικό σας άτομο να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.



Λέων

Κάποιο μέλος της οικογένειας σας ίσως να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας, ενδεχομένως κάποιο παιδί σας, εάν έχετε απογόνους. Φροντίστε όμως και τον εαυτό σας για να μην πέσετε και σεις. Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας. Στα αισθηματικά θα γίνει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Προσοχή όμως στις εντάσεις!



Παρθένος

Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Εάν αισθάνεστε ανικανοποίητοι από την δουλειά σας και πιέζεστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε και χαράξτε τα επόμενα βήματα σας.





Ζυγός

Με λίγη υπομονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε και αυτές τις δυσκολίες. Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός σας κατακλύζει. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε κάποιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον για τους αδέσμευτους. Όσο για τους δεσμευμένους, υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία στον αισθηματικό τομέα. Αποφεύγετε συγκρούσεις και εντάσεις με τον σύντροφο σας.



Σκορπιός

Σήμερα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Τα άστρα φέρουν τύχη στα οικονομικά! Κάποια πράγματα σε προσωπικό επίπεδο θα ξεκαθαρίσουν και θα αποδειχτεί ότι κάνατε σημαντικά λάθη κατά το πρόσφατο παρελθόν, τα οποία θα πρέπει να παραδεχτείτε και να ομολογήσετε, αν και δεν σας ευχαριστεί καθόλου…



Τοξότης

Μην αφήσετε την κακή διάθεσή σας και την απότομη και τσουχτερή γλώσσα σας να σας απομακρύνει από σημαντικούς ανθρώπους. Θα τους χρειαστείτε σύντομα… Αν είστε μόνοι, φτιάξτε τις συνθήκες που σας κάνουν να περνάτε καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είστε καλά με τον εαυτό σας! Εάν καταφέρετε να ισορροπήσετε μέσα σας θα δείτε την ζωή με άλλο μάτι.



Αιγόκερως

Προσέξτε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι, προσπαθήστε να δείξετε στον προϊστάμενο σας ότι ξέρετε να εργάζεστε σωστά όταν χρειάζεται. Η φαντασία και η διαίσθηση σας μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή!



Υδροχόος

Τα άστρα θα φέρουν κάποια εμπόδια στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία! Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι κάτι καινούργιο θα βρεθεί στο δρόμο σας, όσοι είστε αδέσμευτοι!



Ιχθείς

Σε μια αντιπαράθεση που θα προκύψει σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, εσείς έχετε το σημαντικότερο μερίδιο ευθύνης, άσχετα εάν το καταλογίζετε στους άλλους. Έχετε πολύ κοφτερή γλώσσα και υπάρχει η πιθανότητα να πληγώσετε κάποιους από το περιβάλλον σας. Καλύτερα να συγκρατηθείτε, γιατί θα βλάψετε τις σχέσεις σας χωρίς λόγο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη