Ολική μεταμόρφωση και αγνώριστη πλέον , η πρώην ισχυρότερη Ελληνίδα γυναίκα


Ολική μεταμόρφωση και αγνώριστη πλέον η πρώην ισχυρότερη Ελληνίδα γυναίκα
Το ολοκαίνουργιο βιβλίο της Ζήνας Κουτσελίνη με τίτλο "Μία σελίδα την ημέρα" διάβασε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο instagram. Αν και είχε να ανεβάσει ποστ από το 2019, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της μέσα στο πολυτελές σαλόνι της.
Ανανεωμένη και με κοντό μαλλί, η τελευταία σύζυγός του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, πόζαρε μαζί με το χαριτωμένο σκυλάκι της γράφοντας:

"Καλοτάξιδο αγαπημένη μου φίλη Ζήνα Κουτσελίνη, είναι υπέροχο δεν το χορταίνω. Αισιοδοξία στην καθημερινότητα".

Η Ζήνα Κουτσελίνη δημοσίευσε περισσότερες φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου, όπου φαίνεται το υπέροχο σαλόνι της.





Όσο για το στυλ της κ. Παπανδρέου, διατηρεί το κοντό κούρεμα που υιοθέτησε τον τελευταίο χρόνο, και φάνηκε ιδιαίτερα ανανεωμένη.

"Έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα"
Στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση τον περασμένο Οκτώβριο, στο Πρωινό είχε πει πολλά για τη ζωή της.

Στη συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά, η Δήμητρα Λιάνη είπε μεταξύ άλλων:

"Είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι δήθεν. Μετά από τόσα χρόνια έχουν καταρρεύσει τα πάντα, επομένως, είμαι ο εαυτός μου. Αυτή είμαι.
Έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα. Έφτιαξαν μια εικόνα που δεν είναι η Δήμητρα. Μια εικόνα εντελώς διαστρεβλωμένη, άσχημη, με όλα τα κακά του κόσμου.
Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τα πάντα. Εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου, εκμεταλλεύτηκε το όνομά της", δήλωσε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη