Συνελήφθη 32χρονος που εδεσε στον σκύλο του μπαλόνια, για να πετάξει.


Συνελήφθη 32χρονος που εδεσε στον σκύλο του μπαλόνια για να πετάξει.
Οι αστυνομικές αρχές στην Ινδία συνέλαβαν YouTuber που είχε την φαεινή ιδέα να δέσει με μπαλόνια, φουσκωμένα με ήλιο, τον σκύλο του σε μια «προσπάθεια να το κάνει να πετάξει».
Ο 32χρονος Γκοράβ Σάρμα ανάρτησε βίντεο με τον σκύλο του, τον μικροσκοπικό Ντόλαρ, δεμένο με μπαλόνια, τον οποίο και αφήνει να αιωρηθεί στον αέρα. Ευτυχώς κάποιος από τον δεύτερο όροφο κτιρίου κατορθώνει να πιάσει τον σκύλο πριν αυτός ανέλθει ακόμη πιο ψηλά, δεμένος σε μπαλόνια γεμάτα με ήλιο.

Ο YouTuber υποστήριξε πως είχε λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας και δεν έθετε σε κίνδυνο τον σκύλο, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα διέγραψε την ανάρτηση από τον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Φαίνεται πως ο 32χρονος είναι αρκετά δημοφιλής στο YouTube καθώς τον ακολουθούν 4 εκατομμύρια χρήστες. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του, έπειτα από διαμαρτυρία σε βάρος του από φιλοζωική οργάνωση.

Ο Σάρμα ανάρτησε σε δεύτερο χρόνο βίντεο, στο οποίο ζητούσε συγγνώμη για την απερισκεψία του. Όπως είπε, επηρεάστηκε από άλλους YouTuber που έχουν πράξει αναλόγως στο παρελθόν! Επιπλέον, παρακάλεσε τους ακολούθους του να μην μιμηθούν τις πράξεις του και υποστήριξε πως λατρεύει τον Ντόλαρ, όπως αποκαλεί το σκυλάκι του, τον οποίο αντιμετωπίζει σαν παιδί του.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη