Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στην θεση της Καγιά, στο ερχόμενη GNTM


Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι τελικά το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά στον επόμενο κύκλο του GNTM.

Πρόκειται για ένα μοντέλο με διεθνή καριέρα, εξώφυλλα και πασαρέλες που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες. Η μεσογειακή ομορφιά της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου έχει κλέψει τις εντυπώσεις των διεθνών οίκων μόδας, ενώ το μοντέλο δεν πήρε ποτέ μέρος ούτε σε καλλιστεία, ούτε σε ριάλιτι, κατάφερε όμως να ταξιδέψει σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου και να γίνει μούσα του Ζαν-Πολ Γκοτιέ.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι 33 ετών, ενώ το 2012 όπως διαβάζουμε, η 24χρονη τότε κοπέλα κατάφερε να γοητεύσει το τρομερό παιδί της γαλλικής μόδας, τον Ζαν Πολ Γκοτιέ. Τα χαρακτηριστικά της ενέπνευσαν τον εκκεντρικό μόδιστρο, ο οποίος της ζήτησε να περπατήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα fashion shows που διοργάνωσε τότε.

Ο Γάλλος σχεδιαστής δεν είναι όμως η μόνη αξιοζήλευτη δουλειά της, καθώς η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχει εμπλουτίσει το βιογραφικό της με φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας του κόσμου, όπως είναι η Vogue και το Elle, ενώ έχει διανύσει… αρκετά χιλιόμετρα σε fashion shows.

«Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου. Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση. Είναι μια μεγαλούπολη αρκετά χαοτική θα έλεγα (μιας και έχει πάνω από 3.500.000 κατοίκους) με μεγάλες αποστάσεις, η οποία όμως έχει τα πάντα να κάνεις. Πολύ έντονο είναι το στοιχείο της υγιεινής ζωής και της καθημερινής άσκησης. Η δεύτερή μου αγάπη είναι η Αυστραλία και συγκεκριμένα το Σίδνεϊ, όπου έχω πολλούς φίλους και επισκέπτομαι συχνά.

Ζω πολλά χρόνια στο εξωτερικό και τα τελευταία 5-6 χρόνια επισκέπτομαι την Ελλάδα μόνο 2-3 φορές το χρόνο. Πολλά αλλάζουν, νέα «στέκια», νέα trends, νέα πρόσωπα. Όσο οικεία και να νιώθω στην Ελλάδα, θα υπάρχει πάντα και κάθε φορά κάτι καινούργιο που κάποιος φίλος θα μου δείξει και αυτό μου αρέσει πολύ. Ένα από τα πράγματα που θεωρώ απόλυτα cool είναι η ελληνική φιλοξενία και η ανθρωπιά που ακόμα συναντάς στην επαρχία και τα νησιά. Στοιχεία που με κάνουν να νοιώθω κομμάτι ενός συνόλου, να μη φοβάμαι, να χαμογελώ και να μοιράζομαι τη ζωή με τους γύρω μου» έχει πει σε συνέντευξή της στο andro.gr.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουν αλλάξει πολλά στοιχεία στο χώρο της μόδας από τότε που ξεκίνησα, το 2003, ως μαθήτρια. Ήμουν τυχερή για όλες τις εμπειρίες που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρχαν πολλά περιοδικά, fashion weeks και πολλοί πελάτες που φωτογράφιζαν τις collection τους. Αν και δεν ανήκω στη «χρυσή εποχή» του modeling της δεκαετίας του ΄90, νιώθω ικανοποιημένη με τα όσα έχω καταφέρει ως μοντέλο. Σήμερα έχουν μείνει πολύ λιγότερες αξιόλογες δουλειές, ενώ ο αριθμός των μοντέλων όλο και αυξάνεται, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετή δουλειά για όλους. Θέλω όμως να σκέφτομαι θετικά για το μέλλον και βλέπω παράλληλα κάποιους σχεδιαστές και νέα brands που έχουν ως βάση τους την Ελλάδα να κάνουν καλές προσπάθειες και πολύ δημιουργικές δουλειές» είχε πει στην ίδια συνέντευξη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.



Η εξωτερική της εμφάνιση
Σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση και το ότι δε μοιάζει με Ελληνίδα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είχε τονίσει: «Ναι, είναι αλήθεια ότι δεν αποτελώ το παράδειγμα μιας αυθεντικής Ελληνίδας όπως οι ξένοι τη θεωρούν σήμερα. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν αυτό αποτέλεσε εμπόδιο ή διαβατήριο. Είναι όμως ένα σίγουρο στοιχείο για την αρχή μιας κουβέντας σε κάποιο casting ή γνωριμία».

Αγαπημένο της νησί είναι η Πάρος και η οικογένειά της ζει εκεί, χωρίς ωστόσο η καταγωγή της να είναι από το κυκλαδίτικο νησί.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη