Δύο πανομοιότυπες αυτοκτονίες σε διάστημα λίγων λεπτών

Δύο άνδρες βρέθηκαν νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής (14.05.2021) απαγχονισμένοι με διαφορά λίγων λεπτών.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr και οι δύο αυτοκτονίες στο Ηράκλειο έγιναν με ένα κομμάτι σχοινί, βυθίζοντας στην οδύνη τις οικογένειες. Τραγικές φιγούρες η μητέρα του 43χρονου και η σύζυγος του 63χρονου, που μέσα σε λίγα μόνο λεπτά είδαν τον κόσμο τους να καταρρέει.
Γύρω στη 1 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής (14.05.2021) η τραγική μητέρα του 43χρονου βρήκε το παιδί της, γνωστό καλλιτέχνη της παραδοσιακής μουσικής.
Σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε άμεσα το ΕΚΑΒ και τις αρχές. Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο άνδρα.

«Τα παιδιά να προσέχεις…»!
Το δικό της δράμα βίωνε σχεδόν την ίδια στιγμή και μία γυναίκα στο Τυμπάκι Ηρακλείου. Δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον 63χρονο σύζυγό της που την «πάγωσε»: «Τα παιδιά να προσέχεις…», της είπε και έκλεισε το τηλέφωνο!
Τρομοκρατημένη τηλεφώνησε στη γειτόνισσα, η οποία έτρεξε στο σπίτι του ζευγαριού και βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα, καθώς ο 63χρονος είχε ήδη απαγχονιστεί.
Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αρχές, δυστυχώς όμως, οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας, επιβεβαίωσαν, απλώς, το μοιραίο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη